Serena se transformă în Aneres! Fostul lider mondial se lansează pe piaţa produselor cosmetice

Ionuţ Cataramă   
in Sporturi
13/03/2018, 15:12
Serena se transformă în Aneres! Fostul lider mondial se lansează pe piaţa produselor cosmetice

După ce a revenit pe teren în WTA la Indian Wells, Serena Williams este gata să cucerească piaţa produselor cosmetice. Sportiva se pregăteşte de lansarea propriului brand „Aneres”, la care lucrează de ani buni. Deşi iniţial îşi dorea să creeze o linie de îmbrăcăminte – care a avut două tentative de lansare- mai 2003 şi ianuarie 2016 – Serena s-a reorientat către produse cosmetice.

Serena Williams se “cosmetizează”: devine Aeneres 

Fiind o perfecţionistă de fel, starul tenisului doreşte să îşi impună propria viziune şi asupra acestei noi linii de cosmetice. Însuşi numele brandului aminteşte de ea, întrucât „Aneres” este  „Serena”, dar scris invers.  „Aneres” va include o gamă largă de produse, de la parfumuri, până la produse de îngrijire a tenului, rujuri, dar şi bijuterii. 

Serena Williams a revenit în circuitul WTA la Indian Wells, acolo unde a fost eliminată de sora sa, Venus, în faza optimilor de finală! Odată cu revenirea pe teren, Serena a revenit şi în Top 500 WTA, după ce a ocupat locul 1 mondial până când a fost forţată să ia o pauză din activitate, fiind însărcinată. 

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.