Sport

Serena Williams, dezvăluiri despre cea mai tristă victorie a carierei: „Nu a fost nicio sărbătoare, eu doar plângeam”

Serena Williams a făcut dezvăluiri emoționante. Americanca trăiește o dramă care durează de două decenii. Fostul lider mondial nu poate uita nici acum cel mai trist succes din carieră.
18.11.2021 | 21:48
Serena Williams dezvaluiri despre cea mai trista victorie a carierei Nu a fost nicio sarbatoare eu doar plangeam
ADVERTISEMENT

Surorile Williams, Serena și Venus, nu puteau lipsi de la premiera filmului „King Richard”, care dezvăluie impactul pe care tatăl lor l-a avut în strălucita lor carieră în tenis.

Producția cinematografică, în care personajul principal este Richard Williams și care este jucat de cunoscutul actor Will Smith, este bazată pe o poveste reală. Premiera a avut loc la Teatrul Chinezesc de la Hollywood, acolo unde Serena Williams s-a destăinuit în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Americanca a dezvăluit un eveniment nefericit din viața ei, care s-a petrecut în 2001 și care nu îi dă pace nici astăzi.

Drama de la Indian Wells o urmărește și acum pe Serena Williams: „A fost atât de greu. Eu doar plângeam și plângeam”

În urmă cu 20 de ani, Serena Williams avea de jucat în semifinale la Indian Wells împotriva surorii ei, Venus, care s-a retras însă înainte de disputarea meciului.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la doar o zi distanță după ce fosta jucătoare de tenis din Rusia, Elena Dementieva, declarase că Richard Willams va determina care dintre cele două surori va juca în ultimul act.

În finală, Serena s-a impus în fața lui Kim Clijsters. Atmosfera a fost însă una ostilă pentru mezina familiei Williams, care a fost huiduită de spectatori pe tot parcursul meciului. Multipla campioană nu a trecut nici până în ziua de astăzi peste acel incident care i-a marcat cariera și care a făcut-o să nu mai joace deloc la Indian Wells până în 2015.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc că am jucat acel meci infam la Indian Wells. A fost unul dur pentru mine. A fost atât de greu.

Nu voi uita niciodată cum am condus maşina plângând. Am ajuns la o benzinărie, nu a fost nicio sărbătoare, eu doar plângeam şi plângeam.

ADVERTISEMENT

Chiar şi după 14 ani a fost foarte traumatizant. Vorbiţi despre stresul post-traumatic şi anxietatea mentală. Eu îmi amintesc că stăteam la vestiare şi mă gândeam:

‘Stai, nu mă întorc acolo. Nu cred că ar trebui să fac asta. Dacă ei încep să huiduie din nou?’ Mi-a fost foarte greu”, a declarat Serena Williams, potrivit The Independent.

Succesul enorm al surorilor Williams în tenis se datorează și tatălui lor, Richard, care le-a antrenat Serena și Venus timp de aproximativ 20 de ani.

ADVERTISEMENT