Sport

Serena Williams, dezvăluiri şocante: “Era să mor la naştere”

Fostul nr.1 mondial WTA, americanca Serena Williams, a dezvăluit pentru Vogue prin ce pericole a trecut la naşterea fiicei sale Alexis Olympia.
Serena Williams dezvaluiri socante Era sa mor la nastere
ADVERTISEMENT

Multipla campioană din circuitul WTA, americanca Serena Williams, se află în apropierea momentului în care va reveni pe teren după ce a făcut o lungă pauză, pentru a se dedica naşterii fiicei sale, Alexis Olympia. Într-un interviu acordat celor de la Vogue, prestigioasa publicaţie dedicată femeilor, Serena a dăzvăluit amănunte şocante despre orele de dinaintea şi după aducerea pe lume a micuţei Alexis Olympia. Ea a şocat, declarând că a fost în câteva rânduri la un pas de moarte.

Iniţial, totul a mers foarte bine cu sarcina, dar problemele serioase au apărut la naştere, care s-a efectuat prin cezariană. În ziua următoare, jucătoarea de tenis, despre care se ştie că s-a mai confruntat cu problema acumulării cheagurilor de sânge, le-a spus doctorilor că se teme să nu facă embolie pulmonară, dat fiind istoricul ei medical, iar investigaţiile au revelat că, într-adevăr, avea cheaguri de sânge în plămâni, astfel că i-a fost administrat imediat un tratament.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a mai avut probleme de sănătate

Dar problemele de sănătate nu s-au oprit aici. În următoarele zile, Williams a intrat din nou în operaţie, după ce una dintre rănile cauzate de cezariană s-a redeschis, în urma unui acces de tuse. Doctorii i-au găsit un hematom în abdomen, astfel că a fost nevoie de noi proceduri pentru a preveni formarea altor cheaguri de sânge. 
După ce a trecut prin toate astea, Williams a spus pentru Vogue că nu s-a putut ridica din pat şase săptămâni. „A fost aceeaşi atitudine negativă pe care o am, uneori, pe teren. Cred că pur şi simplu asta sunt eu. Nimeni nu vorbeşte despre momentele în care te simţi doborât, despre presiunea pe care o simţi, despre deznădejdea incredibilă care te curprinde de fiecare dată când îţi auzi copilul plângând”, a dezvăluit tenismena. 
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
 
„Nici nu mai ştiu de câte ori am cedat. Sau m-am enervat din cauza plânsetelor, apoi am fost tristă pentru că m-am enervat, apoi m-am simţit vinovată, mă întrebam de ce mă simt atât de tristă când am un bebeluş atât de frumos? Emoţiile sunt aproape nebuneşti”, a adăugat aceasta. 
Serena Williams a mai mărturisit şi că uneori ar vrea să renunţe la tenis. „Să fiu sinceră, e ceva cu adevărat atrăgător în ideea de a mă muta la San Francisco şi a fi, pur şi simplu, mamă. Dar nu încă. Poate e de la sine înţeles, însă trebuie transmis într-un fel puternic: Îmi doresc mai multe Grand Slam-uri, absolut”.