Serena Williams, dezvăluiri şocante: "Era să mor la naştere"

serena williams, nastere, alexis olympia

Fostul nr.1 mondial WTA, americanca Serena Williams, a dezvăluit pentru Vogue prin ce pericole a trecut la naşterea fiicei sale Alexis Olympia.

Multipla campioană din circuitul WTA, americanca Serena Williams, se află în apropierea momentului în care va reveni pe teren după ce a făcut o lungă pauză, pentru a se dedica naşterii fiicei sale, Alexis Olympia. Într-un interviu acordat celor de la Vogue, prestigioasa publicaţie dedicată femeilor, Serena a dăzvăluit amănunte şocante despre orele de dinaintea şi după aducerea pe lume a micuţei Alexis Olympia. Ea a şocat, declarând că a fost în câteva rânduri la un pas de moarte.

Iniţial, totul a mers foarte bine cu sarcina, dar problemele serioase au apărut la naştere, care s-a efectuat prin cezariană. În ziua următoare, jucătoarea de tenis, despre care se ştie că s-a mai confruntat cu problema acumulării cheagurilor de sânge, le-a spus doctorilor că se teme să nu facă embolie pulmonară, dat fiind istoricul ei medical, iar investigaţiile au revelat că, într-adevăr, avea cheaguri de sânge în plămâni, astfel că i-a fost administrat imediat un tratament.

Serena Williams a mai avut probleme de sănătate

Dar problemele de sănătate nu s-au oprit aici. În următoarele zile, Williams a intrat din nou în operaţie, după ce una dintre rănile cauzate de cezariană s-a redeschis, în urma unui acces de tuse. Doctorii i-au găsit un hematom în abdomen, astfel că a fost nevoie de noi proceduri pentru a preveni formarea altor cheaguri de sânge. 
După ce a trecut prin toate astea, Williams a spus pentru Vogue că nu s-a putut ridica din pat şase săptămâni. „A fost aceeaşi atitudine negativă pe care o am, uneori, pe teren. Cred că pur şi simplu asta sunt eu. Nimeni nu vorbeşte despre momentele în care te simţi doborât, despre presiunea pe care o simţi, despre deznădejdea incredibilă care te curprinde de fiecare dată când îţi auzi copilul plângând", a dezvăluit tenismena. 
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
 
„Nici nu mai ştiu de câte ori am cedat. Sau m-am enervat din cauza plânsetelor, apoi am fost tristă pentru că m-am enervat, apoi m-am simţit vinovată, mă întrebam de ce mă simt atât de tristă când am un bebeluş atât de frumos? Emoţiile sunt aproape nebuneşti", a adăugat aceasta. 
Serena Williams a mai mărturisit şi că uneori ar vrea să renunţe la tenis. „Să fiu sinceră, e ceva cu adevărat atrăgător în ideea de a mă muta la San Francisco şi a fi, pur şi simplu, mamă. Dar nu încă. Poate e de la sine înţeles, însă trebuie transmis într-un fel puternic: Îmi doresc mai multe Grand Slam-uri, absolut".