Sporturi

Serena Williams e fanul numărul 1 al lui Cori Gauff! Ce spune de meciul cu Simona Halep: “Ar fi greşit să intervin”

06.07.2019 | 18:06
Serena Williams e fanul numarul 1 al lui Cori Gauff Ce spune de meciul cu Simona Halep Ar fi gresit sa intervin

Serena Williams e fanul numărul 1 al lui Cori Gauff, sportiva de 15 ani care va fi adversara Simonei Halep în optimile de finală de la Wimbledon 2019. Serena afirmă că e extrem de încântată de succesele compatrioatei sale, deşi aceasta a învins-o în primul tur al competiţiei londoneze chiar pe sora ei, Venus!

Serena Williams e fanul numărul 1 al lui Cori Gauff. “Îi iubesc familia!”

“Cred că tot ceea ce a făcut până acum a făcut bine. Sunt chiar un mare fan al felului în care joacă şi în care se comportă. Îi cunosc şi familia şi îi iubesc pe toţi. Doamne, chiar n-am cum să fiu mai mândră de atât! Ar fi greşit din partea mea să intervin acum cu vreun sfat”, a spus Serena atunci când a fost întrebată dacă are vreo recomandare pentru puştoaica de 15 ani înainte de meciul cu Simona Halep.

Cori Gauff e noua senzaţie a Wimbledonului, la doar 15 ani. Sursa foto: hepta.ro
Cori Gauff e noua senzaţie a Wimbledonului, la doar 15 ani. Sursa foto: hepta.ro

De altfel, şi Gauff spune înaintea meciului cu Simona că pentru ea urmează un meci diferit şi a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinerea de până acum într-un mod inedit.

Serena despre Gauff: “Eu la 15 ani habar n-aveam ce-ar trebui să fac la un Grand Slam! Coco e capabilă şi pregătită să câştige Wimbledon!”

Serena a continuat să o laude pe Cori Gauff, al cărui suporter declarat este. Sportiva care a dominat tenisul feminin în ultimul deceniu afirmă că e posibil ca aceasta să meargă până la capăt şi să câştige turneul de Grand Slam de pe iarba londoneză, mai ales dacă face comparaţia cu felul în care se comporta ea la vârsta lui “Coco”.

“Sunt unii copii de 15 ani, aşa cum eram eu, de exemplu, care n-ar fi ştiut de capul lor la Wimbledon. Şi, pe de altă parte, sunt unii precum ea, care ştiu ce au de făcut. E la un nivel total diferit aşa că eu cred că e capabilă şi e gata să facă asta, ca să fiu sinceră”, a fost declaraţia Serenei.

“Coco” Gauff o va întâlni pe Simona Halep în optimile de finală ale Wimbledon 2019, într-un meci care se va juca luni, în celebra “manic monday”, zi în care se vor disputa toate optimile de finală, atât la masculin, cât şi la feminin.  Gauff a spus deja că nu este speriată de ce o aşteaptă în meciul cu Simona Halep, fost lider mondial, şi că va juca la fel cum ar face-o împotriva oricărei sportive din circuit. Gauff le-a eliminat în drumul spre optimi pe Venus Williams (turul 1), Magdalena Rybarikova (turul 2) şi pe Polona Hercog în turul 3, după un meci dramatic în care a salvat două mingi de meci.