Sport

Serena Williams este din nou însărcinată și a făcut anunțul la Met Gala 2023: ”Nu trebuie să mă mai ascund”

Considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Serena Williams a anunțat la Met Gala 2023 că este însărcinată cu al doilea copil.
02.05.2023 | 10:05
Considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Serena Williams a anunțat la Met Gala 2023 că este însărcinată cu al doilea copil. Sursă foto: wtatennis.com
ADVERTISEMENT

Nu au trecut decât șapte luni de când americanca a decis să-și încheie uluitoarea carieră, ultima sa apariție pe terenul de tenis fiind în toamna anului trecut la turneul de Grand Slam de la US Open.

Serena Williams a anunțat la Met Gala 2023 că este însărcinată

După ce a părăsit scena sportivă, aparițiile publice ale Serenei Williams au fost destul de puține, însă la Met Gala 2023 a atras toate privirile când a anunțat că este însărcinată și așteaptă al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de marele eveniment de la New York, fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 41 de ani, a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare împreună de soțul ei, Alexis Ohanian, și la care a scris: ”Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi trei la Met Gala”.

Serena Williams însărcinată Met Gala 2023

Vorbind pe această temă într-un scurt interviu acordat pentru revista Vogue chiar pe covorul roșu, Serena Williams a mărturisit: ”Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund”. Fosta mare campioană de tenis și Alexis Ohanian mai au împreună o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017.

ADVERTISEMENT

Ce ținută a avut fostul lider WTA

În ciuda faptului că la eveniment au fost prezente nume mari ale showbiz-ului american, fosta mare campioană de tenis a atras toate privirile. Serena Williams a purtat o rochie a casei de modă Gucci și bijuterii de la Tiffany.

Met Gala este un proiect inspirat de Muzeul Metropolitan de Artă din New York, acolo unde este organizat evenimentul în fiecare an din 1946, și atrage cele mai importante personaje din lumea filmului, modei, sportului sau a altor domenii de interes.

ADVERTISEMENT

Evenimentul caritabil este organizat de revista Vogue și include o expoziţie artistică pentru strângerea de fonduri pentru muzeu. Tot în cadrul acestei gale, este organizată o petrecere mondenă.

Serena Williams s-a lansat în lumea filmului

Așteptată să intre în forță în mai multe domenii de activitate, Serena Williams a surprins în urmă cu două săptămâni când a ales lumea filmului. Ea a lansat o companie de producție de filme pe care numit-o 926 Productions.

ADVERTISEMENT

Fostul lider WTA a ales-o pentru funcția de președinte al companiei pe Caroline Currier, care a lucrat anterior ca vicepreședinte de televiziune pentru Grand Electric, aceasta urmând să supravegheze aspectele legate de producție și dezvoltare la noile studiouri.

ADVERTISEMENT