News

Serena Williams explică de ce a prins finala: “Doar datorită tehnologiei mai joc”. Ce spune despre Simona Halep: “Nu am uitat când m-a bătut”

11.07.2019 | 20:38
Serena Williams explica de ce a prins finala Doar datorita tehnologiei mai joc Ce spune despre Simona Halep Nu am uitat cand ma batut

Serena Williams explică de ce a prins finala de la Wimbledon 2019 la 37 de ani. Americanca a învins-o pe Barbora Strycova, scor 6-1, 6-2, şi s-a calificat în ultimul act al turneului de Mare Şlem din capitala Angliei, reuşind să câştige trofeul de şapte ori până în prezent.

Serena Williams explică de ce a prins finala: “Cu tehnologia de azi, Michael Jordan încă juca baschet”

La conferinţa de presă de după meciul cu Barbora Strycova, Serena Williams a explicat cum a prins o nouă finală la Wimbledon, chiar dacă a ajuns la 37 de ani. Fostul număr 1 mondial WTA a susţinut că tehnologia a ajutat-o să rămână în topul tenisului feminin.

“Tehnologia s-a schimbat foarte mult, iar acesta este singurul motiv pentru care încă joc. Dacă aveam tehnologia de azi, acum 20 de ani, Michael Jordan încă juca baschet. Acum ştim mai multe lucrurile despre corpurile noastre. Acum fac lucrurile diferit în comparaţie cu primii mei ani în circuit. Sunt mulţi atleţi care evoluează foarte bine chiar dacă au trecut de 30 de ani”, a declarat Serena Williams la conferinţa de presă.

Serena Williams explică de ce a prins finala (sursă foto: hepta.ro)
Serena Williams explică de ce a prins finala (sursă foto: hepta.ro)

Serena Williams nu a uitat înfrângerea în faţa Simonei Halep de la Turneul Campioanelor 2014

Serena Williams a prefaţat duelul cu Simona Halep din finala Wimbledon 2019. Jucătoarea de tenis de 37 de ani şi-a adus aminte de înfrângerea suferită la Turneul Campioanelor din 2014, când românca s-a impus, scor 6-0, 6-2, una dintre cele mai drastice înfrângeri suferite de fostul număr 1 WTA.

“Sunt foarte multe lucruri impresionante la Simona Halep. Mă gândesc în primul rând la tenacitatea ei. Are capacitatea de a-şi îmbunătăţi jocul mereu. Are abilitatea de a-şi regăsi puterea. Nu o pot subestima. A terminat doi ani la rând pe primul loc. Simt că şi-a revenit. Vrea să dovedească faptul că poate reveni acolo. Nu pot uita meciul de la Turneul Campioanelor. A jucat incredibil atunci. Ştiu la ce nivel poate juca, trebuie să fiu foarte atentă”, a mai precizat Serena Williams.