Sport

Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon! Prima reacție a campioanei

Serena Williams a abandonat încă din primul tur de la Wimbledon, din cauza unei accidentări.
30.06.2021 | 09:52
Serena Williams fortata sa abandoneze din primul tur de la Wimbledon Prima reactie a campioanei
Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon! A început să plângă. Video. Sursă foto: yahoosports.com
ADVERTISEMENT
30-06-2021
06:53

Serena Williams, mesaj emoționant după ce a abandonat

După ce a fost nevoită să abandoneze partida cu Aliaksandra Sasnovici, din primul tur de la Wimbledon, Serena Williams a lipsit de la conferința de presă, dar a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

”Am avut inima frântă când am fost nevoită să abandonez după accidentarea mea la gamba dreaptă. Dragostea şi recunoştinţa mea se adresează fanilor şi echipei, care fac ca prezenţa pe terenul central să fie atât de specială.

Să simt căldura şi sprijinul extraordinar din partea publicului astăzi, când am intrat şi am ieşit de pe teren, m-a impresionat foarte mult”, a scris jucătoarea americană pe contul de Instagram.

Jucătoarea de tenis din SUA s-a prăbușit pe teren și a început să plângă, spre privirile uimite ale publicului, dar și a Aliaksandrei Sasnovici, adversara sa.

În game-ul cu numărul 7, imediat după ce a servit, Serena a simțit o duere, care a crescut și mai mult, din cauza căreia s-a prăbușit pe gazon.

ADVERTISEMENT

Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon

Serena Williams a părăsit turneul de la Wimbledon, fiind forțată să abandoneze în meciul cu Aliaksandra Sasnovici, la scorul de 3-3, în game-ul cu numărul 7.

Jucătoarea din SUA a simțit o durere bruscă imediat după ce a servit, iar durerea a crescut imediat, ceea ce a făcut-o să se prăbușească, spre uimirea fanilor veniți să o vadă jucând.

ADVERTISEMENT

Astfel, dorința Serenei Williams, de a câștiga al 24-lea trofeu la Wimbledon și de a o egala în clasamentul all-time pe Margaret Court devine din ce în ce mai greu de îndeplinit.

Serena a câștigat de 7 ori titlul la Wimbledon, ultimul trofeu fiind cucerit în 2016, în timp ce în 2019, aceasta a pierdut finala în fața Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

De altfel, Serena a ratat o ocazie unică, în care Naomi Osaka, locul 2 WTA și Simona Halep, locul 3 WTA, nu au putut participa la competiție.

Și adversarul lui Roger Federer s-a accidentat

Roger Federer (8 ATP) s-a calificat mai departe la Wimbledon, după ce Adrian Mannarino (41 ATP), adversarul său, a fost nevoit să se retragă. Totul s-a întâmplat la intrarea în setul 5, până atunci scorul era egal la seturi, și anume 2-2.

ADVERTISEMENT

Elvețianul a câștigat primul set, scor 6-4, dar jucătorul din Franța a revenit și a întors scorul în următoarele două seturi. În setul patru, Federer se impunea cu scorul de 6-3, iar duelul se pregătea de un set decisiv, până la accidentarea lui Mannarino.

La feminin, Ashleygh Barty, favorita numărul 1 la câștigarea trofeului de la Wimbledon, s-a impus după trei seturi în fața Carlei Suarez-Navarro.

Primul set a fost câștigat lejer de jucătoarea din Australia, scor 6-1, în timp ce al doilea set a fost câștigat de iberică, în tie-break. Ăn setul decisiv, Barty s-a impus la fel de simplu ca în primul set, și anume cu 6-1.

ADVERTISEMENT