ADVERTISEMENT
Sport

Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon! Prima reacție a campioanei

Serena Williams a abandonat încă din primul tur de la Wimbledon, din cauza unei accidentări.
Autori: Andrei Șchiopu, Traian Terzian | 30.06.2021 | 09:52
Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon! Prima reacție a campioanei
Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon! A început să plângă. Video. Sursă foto: yahoosports.com
30-06-2021
06:53

Serena Williams, mesaj emoționant după ce a abandonat

După ce a fost nevoită să abandoneze partida cu Aliaksandra Sasnovici, din primul tur de la Wimbledon, Serena Williams a lipsit de la conferința de presă, dar a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

”Am avut inima frântă când am fost nevoită să abandonez după accidentarea mea la gamba dreaptă. Dragostea şi recunoştinţa mea se adresează fanilor şi echipei, care fac ca prezenţa pe terenul central să fie atât de specială.

Să simt căldura şi sprijinul extraordinar din partea publicului astăzi, când am intrat şi am ieşit de pe teren, m-a impresionat foarte mult”, a scris jucătoarea americană pe contul de Instagram.

Jucătoarea de tenis din SUA s-a prăbușit pe teren și a început să plângă, spre privirile uimite ale publicului, dar și a Aliaksandrei Sasnovici, adversara sa.

ADVERTISEMENT

În game-ul cu numărul 7, imediat după ce a servit, Serena a simțit o duere, care a crescut și mai mult, din cauza căreia s-a prăbușit pe gazon.

Serena Williams, forțată să abandoneze din primul tur de la Wimbledon

Serena Williams a părăsit turneul de la Wimbledon, fiind forțată să abandoneze în meciul cu Aliaksandra Sasnovici, la scorul de 3-3, în game-ul cu numărul 7.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din SUA a simțit o durere bruscă imediat după ce a servit, iar durerea a crescut imediat, ceea ce a făcut-o să se prăbușească, spre uimirea fanilor veniți să o vadă jucând.

Astfel, dorința Serenei Williams, de a câștiga al 24-lea trofeu la Wimbledon și de a o egala în clasamentul all-time pe Margaret Court devine din ce în ce mai greu de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Serena a câștigat de 7 ori titlul la Wimbledon, ultimul trofeu fiind cucerit în 2016, în timp ce în 2019, aceasta a pierdut finala în fața Simonei Halep.

De altfel, Serena a ratat o ocazie unică, în care Naomi Osaka, locul 2 WTA și Simona Halep, locul 3 WTA, nu au putut participa la competiție.

ADVERTISEMENT

Și adversarul lui Roger Federer s-a accidentat

Roger Federer (8 ATP) s-a calificat mai departe la Wimbledon, după ce Adrian Mannarino (41 ATP), adversarul său, a fost nevoit să se retragă. Totul s-a întâmplat la intrarea în setul 5, până atunci scorul era egal la seturi, și anume 2-2.

Elvețianul a câștigat primul set, scor 6-4, dar jucătorul din Franța a revenit și a întors scorul în următoarele două seturi. În setul patru, Federer se impunea cu scorul de 6-3, iar duelul se pregătea de un set decisiv, până la accidentarea lui Mannarino.

ADVERTISEMENT

La feminin, Ashleygh Barty, favorita numărul 1 la câștigarea trofeului de la Wimbledon, s-a impus după trei seturi în fața Carlei Suarez-Navarro.

Primul set a fost câștigat lejer de jucătoarea din Australia, scor 6-1, în timp ce al doilea set a fost câștigat de iberică, în tie-break. Ăn setul decisiv, Barty s-a impus la fel de simplu ca în primul set, și anume cu 6-1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1