Sporturi

Serena Williams, în lacrimi la conferința de presă! A izbucnit în plâns după ce a fost întrebată despre retragere! Video

18.02.2021 | 07:44
Serena Williams in lacrimi la conferinta de presa A izbucnit in plans dupa ce a fost intrebata despre retragere Video
ADVERTISEMENT

Momente emoționante la conferința de presă susținută de Serena Williams, după înfrângerea din semifinala cu Naomi Osaka. Jucătoarea din SUA a izbucnit în lacrimi la câteva secunde după ce a fost întrebată dacă este ultima ei apariție la Melbourne. Serena a fost învinsă în minimum de seturi de Osaka, scor 3-6, 4-6.

“A fost un moment emoționant când ai ieșit de pe teren. Ai pus mâna la inimă spre public. La ce te gândeai în acele momente?”, a fost întrebarea pe care o jurnalistă i-a pus-o Serenei la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Serena a răspuns cu mult calm. “Mi-e greu să spun. Publicul din Australia este minunat”. Jurnalista a insistat pe această idee: “Unii oameni se întreabă dacă nu cumva a fost un mod de a spune adio acestui public”.

Serena Williams a izbucnit în lacrimi după ce a fost întrebată dacă a spus adio publicului de la Australian Open

Vizibil emoționată, Serena a încercat să răspundă zâmbind în primă fază: “Dacă aș decide că e ultimul Australian, nu aș fi spus la nimeni”. Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam încerca să îşi ascundă emoţiile.

ADVERTISEMENT

A urmat o altă întrebare, care se vedea clar că pur şi simplu a trecut pe lângă Serena, care nu se mai putea concentra. “Care crezi că a fost motivul pentru care ai făcut atât de multe erori neforţate, mai ales că ai jucat atât de bine până acum în turneu. A fost doar o zi nefastă pentru tine?”

Serena a izbucnit în lacrimi imediat după această întrebare, dar era în mod evident cu gândul încă la discuţia despre retragere. A mai spus doar câteva cuvinte, printre lacrimi, înainte de a ieşi în viteză din sala de conferinţe. “Nu ştiu. Gata, am terminat”.

ADVERTISEMENT

Serena Williams este în căutarea titlului de Grand Slam cu numărul 24, prin care ar egala recordul deţinut de Margaret Court. A fost de mai multe ori aproape în ultimii ani, după ce a revenit în circuit.

Alexis Ohanian, soţul Serenei, l-a taxat pe Ion Ţiriac după victoria pe care Serena a obţinut-o marţi în faţa Simonei Halep. După ce miliardarul român a spus că Serena are kilograme în plus şi ar fi timpul să se retragă. Cu siguranţă o declaraţie care a contribuit la starea emoţională fragilă a jucătoarei din SUA.

ADVERTISEMENT

Australian Open 2017 a fost ultimul titlu de Grand Slam câştigat de Serena Williams. Era deja însărcinată. După ce a revenit în circuit a mai jucat alte şase semifinale majore, dar niciodată nu a mai câştigat titlul.

ADVERTISEMENT