Sporturi

Serena Williams, antrenament înainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2019! Ce a făcut după Video

20.01.2019 | 13:45
Serena Williams antrenament inainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2019 Ce a facut dupa Video

Serena Williams se pregăteşte intens înainte de meciul cu Simona Halep de la AO 2019. Serena Williams a avut meciuri relativ uşoare până acum la Melbourne, însă pentru americancă urmează un test uriaş cu liderul mondial din WTA, Simona Halep. Americanca le-a învins la Australian Open pe Tatjana Maria, Eugenie Bouchard şi Dayana Yastremska. Partida dintre Serena şi Simona va avea loc luni, 21 ianuarie, de la ora 10, ora României, pe arena principală din complexul de la Melbourne, Rod Laver Arena.

Serena Williams se pregăteşte intens de cea mai mare încercare pe care o poate avea pe terenul de tenis: Simona Halep, prima jucătoare a lumii. Chiar dacă românca vine după o perioadă mai lungă de inactivitate, ea a demonstrat la Melbourne că spiritul de luptă este, până la urmă, esenţial. Americanca s-a pregătit duminică la Australian Open, iar atmosfera a fost una destul de destinsă. De altfel, antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, a mers duminică la meciul dintre Tsitsipas şi Federer, fiind chiar în boxa oficială a grecului.

Serena Williams a efectuat duminică un antrenament la Melbourne

Americanca s-a antrenat în Australia doar cu jucători de top din ATP, printre care numărul 15 mondial, Stefanos Tsitsipas, numărul 21 Grigor Dimitrov, numărul 39 ATP Frances Tiafoe, numărul 88 mondial Bernard Tomic, dar şi numărul 170 mondial, Christopher Eubanks. “Unii dintre prietenii mei care nu prea se pricep la tenis au spus ‘Dacă se antrenează cu Serena, înseamnă că e destul de bun'”, a declarat cel din urmă pentru New York Times.

“Cu oricare va fi un meci foarte intens. Abia aştept. Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului 1 mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită, pentru oricare adversară. Da, ar fi extraordinar, nu am mai jucat împotriva numărului 1 mondial de când am revenit. Nu cred… Da, ar fi bine”, a declarat Williams la Melbourne.