Sport

Serena Williams le dă o veste nesperată fanilor. Un super campion o motivează să revină pe terenul de tenis: „A dat moda”

Serena Williams a vorbit despre o posibilă revenire în tenis la doar o lună după ce a anunțat că US Open va fi ultimul turneu din cariera sa.
15.09.2022 | 11:15
Serena Williams le da o veste nesperata fanilor Un super campion o motiveaza sa revina pe terenul de tenis A dat moda
Serena Williams a mărturisit că nu este exclus să revină pe terenul de tenis. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Serena Williams a vorbit despre retragerea din tenis, iar fostul lider WTA a susținut că întoarcerea pe teren nu este exclusă. Marea campioană din Statele Unite l-a dat exemplu pe Tom Brady, jucător considerat cel mai mare fundaș din istoria fotbalului american.

Serena Williams a sugerat că o întoarcere nu este exclusă

Serena Williams a anunțat la începutul lunii august că se va retrage din tenis după US Open. Campioană de 23 de ori în turneele de Grand Slam, Serena a pierdut în turul 3 la US Open cu Ajla Tomjanovic, scor 5-7, 7-6(4), 1-6, iar acela se anunța ultimul meci oficial al tenismenei din America.

ADVERTISEMENT

Întrebată la finalul meciului cu Tomljanovic dacă acesta este sfârșitul, Serena a răspuns: „Cred că da, nu se știe niciodată”.

Totuși, Serena a vorbit despre o posibilă revenire pe terenul de tenis, după ce l-a dat exemplu pe Tom Brady, jucătorul de fotbal american, care s-a retras, iar după doar 6 săptămâni a revenit în fotbalul american profesionist.

ADVERTISEMENT

Astfel, Serena Williams ar putea să-i calce pe urme lui Tom Brady și să revină pe terenul de tenis, pentru a încerca să egaleze recordul lui Margaret Court, cea mai titrată jucătoare de tenis, în ceea ce privește trofeele de Grand Slam (24). Williams a avut mai multe șanse să ajungă la performanța lui Margaret Court, însă a pierdut ultimele finale de Grand Slam disputate, în 2019, chiar în fața Simonei Halep la Wimbledon.

Serena Williams: „Vreau să spun, nu se știe niciodată”

Serena Williams a vorbit la Good Morning America despre cel mai sensibil moment din cariera ei. Campioana de peste ocean a lăsat semne de întrebare, în ceea ce privește retragerea din tenis. „Vreau să spun, nu se știe niciodată.”, a mărturisit Serena.

ADVERTISEMENT

Williams a invocat de mai multe ori tendința lansată de fotbalistul american, Tom Brady, care a revenit la șase săptămâni după retragere. Tocmai spuneam, cred că Tom Brady a dat moda”. Sora mai mare a campioanei americane, Venus Williams, a încercat în mai multe rânduri să amâne decizia de retragere a Serenei.

Viața Serenei Williams după retragere: „Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac”

Serena Williams a mărturisit că nu se va relaxa după ce va agăța racheta în cui, ci denumește perioada care va urma o „evoluție a Serenei. „Cred că pensionarea este ceva super câștigat și pentru care oamenii muncesc foarte mult”.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu simt că sunt la o vârstă în care cu siguranță am mult mai multe de oferit și sunt multe ce vreau să fac, așa că nu mă voi relaxa. „Sunt atât de multe lucruri pe care mi-am dorit să le fac de atâția ani și am o pasiune atât de mare pentru tenis, încât nu le-am făcut niciodată. Dar acum este timpul să încep să mă bucur de aceste lucruri”, a declarat Serena Williams.

  • 23 de trofee de Grand Slam are în carieră Serena Williams
ADVERTISEMENT