ADVERTISEMENT
Simona Halep

Serena Williams, lovitură excepțională în meciul cu Simona Halep! Românca, fără replică. Video

Autor: Traian Terzian | 16.02.2021 | 11:29
Serena Williams, lovitură excepțională în meciul cu Simona Halep! Românca, fără replică. Video
Serena Williams a reușit o lovitură excepțională în primul set al meciului cu Simona Halep din sferturile de finală ale Australian Open 2021, românca rămânând fără reacție. Sursă foto: Twitter

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a reușit o lovitură excepțională în primul set al meciului cu Simona Halep din sferturile de finală ale Australian Open 2021, românca rămânând fără reacție.

ADVERTISEMENT

Cele două se află față în față pentru 12-a oară, iar Williams a început mult mai bine întâlnirea și și-a adjudecat primul set.

Echipamentul campioanei noastre purtat la meciul din sferturile Australian Open împotriva americancei este unul dintre cele mai scumpe din circuit.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, uimită de o lovitură a Serenei Williams

Serena Williams a început meciul în forță dorindu-și foarte mult revanașa după înfrângerea din ultima întâlnire directă, finala de la Wimbledon din 2019, și a surprins-o pe Simona Halep cu lovituri senzaționale.

Una dintre acestea, un rever în cross scurt, a surprins-o pe ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, care a rămas fără reacție la execuția americanei.

ADVERTISEMENT

Organizatorii au surprins imagini inedite cu Serena Williams de la vestiare înainte cu câteva minute de startul partidei. Ea a preferat să rămână în sala de forță până la momentul intrării pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!