Sporturi

Serena Williams, mărturisiri fără perdea! Discurs emoţionant: “Sunt mândră de burtica mea”

28.07.2018 | 21:55
Serena Williams, mărturisiri fără perdea! Discurs emoţionant: "Sunt mândră de burtica mea”
ADVERTISEMENT

Serena Williams, discurs emoţionant: “Sunt mândră de burtica mea”. Serena Williams a vorbit de curând de schimbările prin care a trecut de când a născut.

Serena Williams, confesiune emoţionantă: “Sunt mândră de burtica mea”. Într-un interviu acordat Amandei Montell, pentru Byrdie’s The Thirty, Serena Williams a vorbit despre aşteptările pe care proaspetele mămici trebuie să le îndeplinească la scurt timp după ce dau naştere şi anume că acestea trebuie, conform standardelor, să revină imediat la forma corpului pe care o aveau înainte de sarcină, ba chiar să arate şi mai bine şi să demonstreze cât de puternice şi capabile sunt.Recuperarea asta după naştere este atât de supraestimată. Eu încă mă recuperez”, a declarat Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Americanca a vorbit fără perdea şi despre condiţia sa fizică: Jucam la Wimbledon şi eram conştientă că am un abdomen impunător. Nu e niciun secret, se întâmplă ceea ce se întâmplă. Sunt mândră de burtica mea. Încă mă recuperez după naştere. Simt că toată povestea asta de a avea un copil şi a reveni apoi la două zile după naştere arătând mai bine decât înainte nu ne poate învăţa calea corectă, calea naturală sau calea credibilă. Poate că tot procesul acesta i s-a întâmplat cuiva, dar cu siguranţă nu mi s-a întâmplat mie.”

Serena Williams, discurs emoţionant: “Sunt mândră de burtica mea”

Q: Este atât de inspiraţional să ştii că al tău corp poate săvârşi lucruri minunate chiar dacă nu arată cum „ar trebui” să arate conform standardelor noastre ciudate. Ce mesaj le transmiţi proaspetelor mămici? SWLe-aş transmite tuturor că au în mod imperfect un corp perfect. Unele femei revin la cum arătau înainte de sarcină, dar este nevoie de timp. Alte femei ajung să aibă semne sau cicatrici, aşa cum am şi eu. Mai întâi de toate, trebuie să-ţi accepţi corpul pentru că din acel trup a ieşit un mic om uimitor.

ADVERTISEMENT

După o pauză de câteva luni în care nu a evoluat în prea multe competiţii oficiale, Serena Williams a revenit la turneul de la All England Club (Wimbledon) ajungând până în ultimul act al competiţiei. Acolo, Angelique Kerber, favorită numărul 11, a câştigat partida cu scorul de 6-3, 6-3. Williams, locul 27 WTA, câştigase turneul de la Wimbledon de şapte ori: în 2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 şi 2016.