News

Serena Williams, mesaj ciudat la o zi după finala de la Wimbledon: “În fiecare zi sunt mai aproape!”

14.07.2019 | 18:22
Serena Williams mesaj ciudat la o zi dupa finala de la Wimbledon In fiecare zi sunt mai aproape

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon. Campioana noastră a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Serena Williams în cea mai drastică înfrângere suferită de americancă în turneele de Grand Slam. Americanca a felicitat-o pe Simona Halep însă la o zi după finală a postat un mesaj care ridică semne de întrebare.

Serena Williams, mesaj ciudat la o zi după finala de la Wimbledon: “În fiecare zi sunt mai aproape!”

Serena Williams a scris pe Instagram: „Au fost două săptămâni distractive pentru mine! Felicitări Simonei. A fost cea mai bună jucătoare din acest an de la Wimbledon. Cu fiecare zi sunt cu un pas mai aproape! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijn. Vă iubesc cu adevărat pe toți”

Iar fanii Serenei au interpretat în mai multe moduri partea în care se vede “în fiecare zi mai aproape”. Unii au vorbit despre turneul de Grand Slam cu numărul 24, alţii au interpretat că este mai aproape de retragere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

What a fun 2 weeks for me!! Congrats to Simona who was the best player at this year’s Wimbledon. Everyday I am a step closer! Thank you everyone for all the support I truly love you all xxx

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams) pe

Serena Williams a pierdut ultimele trei finale de Grand Slam pe care le-a disputat, toate după ce a născut. Americanca a fost învinsă de Angie Kerber la Wimbledon 2018, de Naomi Osaka la US Open 2018 şi de Simona Halep la Wimbledon 2019.

Americanca a fost fair play după meci şi a recunoscut superioritatea Simonei Halep: “Trebuie să găsesc din nou o modalitate de a câștiga finalele. Sunt foarte fericită pentru Simona. A jucat incredibil. Nu a fost greu din cauza accidentărilor. Nu pot să dau vina pe ele. Trebuie să merg mai departe.

Nu au fost prea multe de făcut astăzi. Așa a fost ziua de azi. Va trebui să joc mai consistent și să îmi ridic nivelul de joc. Dimineața a fost foarte bună. Nu m-am gândit foarte mult la finală. Mi-am respectat rutina”, a spus Serena Williams.

  • 2 titluri de Grand Slam are Simona Halep
  • 23 de titluri majore are Serena Williams