Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018! S-a retras de la Beijing

Mirela Apostol   
în Tenis
26/09/2018, 19:47
Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018! S-a retras de la Beijing GALERIE FOTO
Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018. Americanca s-a retras de la Beijing

Finalista de la Wimbledon 2018 şi US Open 2018, Serena Williams, nu mai joacă tenis în acest an! Americanca s-a retras de la turneul din Beijing, ultimul pe care îl avea programat în 2018. Fără participarea la China Open, fostul lider mondial şi-a încheiat anul sportiv.

Serena Williams, care a împlinit astăzi, 26 septembrie, 37 de ani, a pus capăt participării la turnee în acest an odată cu retragerea de la Beijing, la fel cum a făcut şi Maria Şarapova. Rusoaica s-a retras de la toate competiţiile în care trebuia să activeze în acest final de an, iar de aici la speculaţiile cu privire la o posibilă sarcină a Mariei nu a mai fost decât un pas.

Serena Williams a spus adio tenisului în 2018

Revenită după naşterea fiicei sale, Serena a ajuns până pe locul 16 WTA, după ce a participat la turneele de la Indian Wells, Miami, Roland Garros, Wimbledon, San Jose, Cincinnati şi US Open. Punctajul obţinut de americancă a venit din atingerea ultimelor două finale de Grand Slam, pierdute cu Angelique Kerber, la Londra, şi Naomi Osaka, la US Open.

Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018. Americanca s-a retras de la ultimul turneu la care ar fi trebuit să participe. În imagine, la Wimbledon, se bucură după un punct
Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018. Americanca s-a retras de la ultimul turneu la care ar fi trebuit să participe

Liderul WTA merge la Beijing

Simona Halep va participa la turneul de la care Serena Wiliams tocmai şi-a anunţat retragerea. Românca a fost eliminată de la Wuhan de Dominika Cibulkova şi se pregăteşte de China Open, turneu la care a atins pentru prima dată locul 1 WTA în urmă cu un an de zile, după ce se impunea în semifinalele competiţiei într-un meci cu Jelena Ostapenko.

Citeşte şi:

 

Închide ×