Sporturi

Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018! S-a retras de la Beijing

26.09.2018 | 19:47
Serena Williams nu mai joaca tenis in 2018 Sa retras de la Beijing

Finalista de la Wimbledon 2018 şi US Open 2018, Serena Williams, nu mai joacă tenis în acest an! Americanca s-a retras de la turneul din Beijing, ultimul pe care îl avea programat în 2018. Fără participarea la China Open, fostul lider mondial şi-a încheiat anul sportiv.

Serena Williams, care a împlinit astăzi, 26 septembrie, 37 de ani, a pus capăt participării la turnee în acest an odată cu retragerea de la Beijing, la fel cum a făcut şi Maria Şarapova. Rusoaica s-a retras de la toate competiţiile în care trebuia să activeze în acest final de an, iar de aici la speculaţiile cu privire la o posibilă sarcină a Mariei nu a mai fost decât un pas.

Serena Williams a spus adio tenisului în 2018

Revenită după naşterea fiicei sale, Serena a ajuns până pe locul 16 WTA, după ce a participat la turneele de la Indian Wells, Miami, Roland Garros, Wimbledon, San Jose, Cincinnati şi US Open. Punctajul obţinut de americancă a venit din atingerea ultimelor două finale de Grand Slam, pierdute cu Angelique Kerber, la Londra, şi Naomi Osaka, la US Open.

Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018. Americanca s-a retras de la ultimul turneu la care ar fi trebuit să participe. În imagine, la Wimbledon, se bucură după un punct
Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018. Americanca s-a retras de la ultimul turneu la care ar fi trebuit să participe

Liderul WTA merge la Beijing

Simona Halep va participa la turneul de la care Serena Wiliams tocmai şi-a anunţat retragerea. Românca a fost eliminată de la Wuhan de Dominika Cibulkova şi se pregăteşte de China Open, turneu la care a atins pentru prima dată locul 1 WTA în urmă cu un an de zile, după ce se impunea în semifinalele competiţiei într-un meci cu Jelena Ostapenko.

Citeşte şi: