Serena Williams, prima poză cu fetiţa ei! Când va reveni pe teren

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
13/09/2017, 17:58
Serena Williams, prima poză cu fetiţa ei! Când va reveni pe teren

Serena Williams a postat pe Instagram prima poză cu fetiţa ei care s-a născut la 1 septembrie. Fostul număr 1 mondial, în vârstă de 35 de ani, şi logodnicul Alexis Ohanian, 34 de ani, au decis ca fetiţa să poarte numele Alexis Olympia Ohanian Jr. Serena Williams a postat pe Instagram o poză în care apare cu fetiţa în braţe şi la care a scris: “Faceţi cunoştinţă cu Alexis Olympia Ohanian Jr.”.

Jucătoarea americană Serena a născut la o clinică de lux din Florida, Saint Mary’s Medical Center din West Palm Beach, unde a rezervat un întreg etaj. Serena Williams este logodită din decembrie 2016 cu Alexis Ohanian, cofondator al imperiului Reddit. Jucătoarea de tenis a anunţat în aprilie că era însărcinată în 20 de săptămâni, ceea ce înseamnă că era însărcinată în opt săptămâni atunci când a câştigat Australian Open, în ianuarie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Serena Williams vrea să revină pe teren în trei luni

Imediat după ce a născut, Serena Williams a primit foarte multe mesaje de felicitare din partea oamnilor din tenis. O reacţie haioasă a avut adversara ei din circuitul WTA, Garbine Muguruza, care a declarat: „Este fată? Sper să nu se apuce să joace tenis”. Nu au lipsit nici glumele de pe reţele de socializare de genul ”Fetiţa Serenei este deja în Top 100 WTA”, sau ”Serena şi fiica ei sunt deja pe teren, la antrenament”.

În august, Williams declara că vrea să revină pe terenul de tenis la trei luni după naştere şi nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri decât înainte de a rămâne însărcinată. Sportiva nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, de la Australian Open. Serena Williams are în palmares 72 de titluri la simplu, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni.

Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also check out my IG stories ??❤️❤️

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Închide ×