Serena Williams, prima reacţie după eliminarea de la Miami: “Învăţ ceva nou de fiecare dată”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
22/03/2018, 13:36
Serena Williams, prima reacţie după eliminarea de la Miami: “Învăţ ceva nou de fiecare dată”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

După ce la Indian Wells a ieşit din turul doi, după ce a fost învinsă de sora ei, Serena Williams a fost eliminată rapid şi de la Indian Wells. După o pauză de mai bine de un an, timp în care a şi născut o fetiţă, marea campioană din SUA admite că mai are nevoie de timp pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

“Fiecare turneu reprezintă o şansă pentru mine de a înţelege mai bine care sunt aspectele la care trebuie să lucrez pentru a juca la potenţialul maxim. Naomi a facut un meci foarte bun, iar eu învăt ceva nou de fiecare dată când intru pe teren. Voi continua planul de a reveni cu progrese făcute în fiecare zi. Le sunt recunoscătoare fanilor mei, care mă sprijină în fiecare moment al acestei călătorii uimitoare”, a declarat Serena.

După victoria obţinută în faţa Serenei, Naomi Osaka îşi continuă cursa pentru a realiza “Sunshine Double”, titluri consecutive la Indian Wells şi Miami. Va avea, însă, o misiune foarte complicată în turul doi la Key Biscane. O înfruntă pe Elina Svitolina, locul 4 WTA.

Închide ×