Simona Halep

Serena Williams primește laude înaintea meciului cu Simona Halep: ”A slăbit destul de mult”

14.02.2021 | 12:33
Serena Williams primeste laude inaintea meciului cu Simona Halep A slabit destul de mult
ADVERTISEMENT

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a fost lăudată înaintea meciului cu Simona Halep din sferturile de finală de la Australian Open 2021 pentru a reușit să slăbească și astfel are o deplasare mai bună în teren.

Campiona noastră are o misiune foarte dificilă în fața celei mai titrate jucătiare de tenis, cea care a trecut în optimi de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Halep a ajuns în sferturi după ce a trecut de poloneza Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, luându-și astfel revanșa după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros.

George Cosac o laudă pe Serena Williams înaintea duelului cu Simona Halep

Cel de-al 12-lea duel dintre Simona Halep și Serena Williams se anunță unul extrem de pasionant, americanca fiin lăudată de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, pentru faptul că a dat câteva kilograme jos.

ADVERTISEMENT

”M-am uitat la meciurile Serenei, stă foarte bine și din punct de vedere fizic, și din punct de vedere mental, nu degeaba e considerată printre cele mai bune jucătoare din toate timpurile. Eram obișnuiți cu Serena mai corpolentă până acum”, a declarat Cosac.

”A și slăbit destul de mult, câteva kilograme, ceea ce-i oferă o deplasare și mai bună pe teren. Este un fel de box cu Serena, cine apucă să lovescă prima, își creează un avantaj”, a mai spus președintele FR Tenis pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Halep, fără ciocolată după victoria cu Swiatek

Referitor la Simona Halep, George Cosac a observat că aceasta intră mai greu în meciuri: ”Simona e ca un motor diesel, se încălzește uneori mai greu, dar când se lansează, nu mai poți să o oprești”.

Serena Williams a declarat că așteaptă cu încredere revanșa în fața Simonei Halep, după ce românca a învins-o în ultimul meci direct, în finala de la Wimbledon 2009, atunci când a cucerit al doilea și ultimul său titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după victoria cu Iga Swiatek, care a însemnat succesul cu numărul 100 pentru ea în turneele de Grand Slam, Halep a dezvăluit că se simte puțin obosită și a anunțat că nu va sărbători cu ciocolată această calificare.

ADVERTISEMENT