Primul meci oficial pentru Serena! Revine pe teren după o pauză de un an

serena williams, sua-olanda, fed cup

Serena Williams revine pe teren după pauză de mai bine de un an. Jucătoarea de tenis de 36 va juca în meciul SUA - Olanda din Fed Cup.

Serena Willams se întoarce în tenis şi va juca în acest weekend primul meci oficial. Fostul lider mondial face parte din echipa Statelor Unite ale Americii de Fed Cup şi va juca în partida contra Olandei din Grupa Mondială.

Chiar dacă mulţi se aşteptau să o vadă în meciurile de simplu, Serena Williams a decis să joace doar la dublu. Sportiva de 36 de ani va face pereche cu Lauren Davis, acesta nefiind încă pregătită sută la sută pentru a juca în proba de simplu.

Serena Williams, fără clasament în 2018

"Psihic mă simt foarte bine. În fiecare zi vreau să fiu mai bună şi mai puternică. O să mă întorc pe teren în momentul în care o să fiu pregătită", declara Serena Williams într-un interviu acordat revistei Vogue. Jucătoarea de tenis a luat o pauză de un an după ce a rămas însărcinată.

Serena Williams nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an. Sportiva de 36 de ani a evoluat ultima oară la ediţia de anul trecut de la Australian Open, când a şi câştigat trofeul. În prezent, fostul lider mondial este în afara clasamentului WTA, după ce i-au fost şterse şi punctele obţinute la turneul de la Melbourne.