Serena Williams ratează startul sezonului de zgură: “Nu vrea să vină!”

Irina Aldea   
in Sporturi
05/04/2018, 10:58
Serena Williams ratează startul sezonului de zgură: “Nu vrea să vină!”

Fostul număr 1 WTA le-a transmis organizatorilor că nu vrea să joace la întrecerea din Germania deoarece se va concentra pe turneele importante. WTA Stuttgart este primul mare eveniment pe zgură al anului. Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Garbine Muguruza sunt doar câteva dintre primele 10 jucătoare din clasamentul mondial care au confirmat prezenţa la turneul german.

“Am încercat să o aducem aici, însă oamenii din echipa ei ne-au spus că Serena nu vrea să vină în Europa atât de repede. Ea va juca la turneele Premier Mandatory de la Roma şi Madrid, iar apoi la Roland Garros. Nu s-a pus problema să participe”, a explicat directorul turneului de la Stuttgart, Markus Gunthardt, pentru spox.com.

Serena Williams, după modelul Roger Federer

Refuzul de a juca în Germania face parte din planul anunţat de Serena înaintea revenirii în tenis. Americanca va urma exemplul lui Roger Federer şi va participa numai la turneele majore din circuitul WTA pentru a se proteja. Rămâne de văzut dacă acest plan va funcţiona, Serena având mari probleme de formă sportivă în prima parte a sezonului, rezultatele ei fiind dezamăgitoare.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Bratu, în pericol de a fi demis? Cine ar putea să-i ia locul la Dinamo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×