Sporturi

Serena Williams, ”regina aroganței” la US Open 2019! Cum l-a persiflat pe arbitrul finalei de anul trecut și ce a zis de meciul cu Sharapova

27.08.2019 | 21:59
Serena Williams regina arogantei la US Open 2019 Cum la persiflat pe arbitrul finalei de anul trecut si ce a zis de meciul cu Sharapova

Jucătoarea de tenis Serena Williams poate fi ușor numită ”regina aroganței” la US Open 2019, după declarațiile făcute la finalul meciului din primul tur cu Maria Sharapova. Americanca a făcut instrucție cu marea sa rivală pe cimentul de la Flushing Meadows și s-a impus cu un sec 6-1, 6-1.

Serena Williams, ”regina aroganței” la US Open 2019

După prestația fantastică avută în meciul cu Maria Sharapova din primul tur de la US Open 2019, Serena Williams a mers extrem de încrezătoare la întâlnirea cu jurnaliștii și pe loc și-a câștigat supranumele de ”regina aroganței”. Multipla campioană de Grand Slam a înțepat-o pe marea sa rivală și nu l-a uitat nici pe arbitrul Carlos Ramos, cu care a avut un conflict în finala de anul trecut de la Flushing Meadows.

Organizatorii turneului american au decis ca arbitrul Carlos Ramos să nu fie prezent la meciurile din acest an pe care le vor susține Serena și Venus Williams, pentru a nu da naște unor noi comentarii. Întrebată la conferința de presă despre această decizie, Serena a avut un răspuns uimitor: ”Nu știu cine e, n-am auzit de el”.

Maria Sharapova și Serena Williams se salută la finalul meciului din primul tur de la US Open 2019

”Meciul cu Sharapova a fost un bun antrenament”

Serena Williams a făcut o ”aroganță” și atunci când a vorbit despre meciul cu Maria Sharapova. ”A fost un bun antrenament. De obicei tind să încep lent astfel de turnee, dar un asemenea de meci te motivează. Este bine că am avut un meci dur încă din start. Simt că jocul ei mi se potrivește perfect. Întotdeauna am spus că mingea îmi vine de la ea în zone confortabile”, a spus americanca, care atunci când a fost întrebată dacă se vede învingătoare la acest turneu a răspuns: ”Am impresia că sunt aici pentru a face acest lucru”.

Serena Williams a trecut fără probleme de Maria Sharapova în runda inaugurală a US Open. Americanca a câștigat în două seturi identice, 6-1, meciul durând doar 59 de minute și fiind cel mai scurt între cele două. În turul secund, americanca va juca împotriva compatrioatei Caty McNally, în vârstă de 17 ani.