Serena Williams riscă să fie amendată! Ce gest a făcut după eşec

Irina Aldea   
in Stiri sportive
22/03/2018, 11:32
Serena Williams riscă să fie amendată! Ce gest a făcut după eşec

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Serena Williams a fost învinsă în primul tur al turneului de la Miami, de Naomi Osaka, super campioana de la Indian Wells, scor 3-6, 2-6. “A fost o onoare pentru mine să joc acest meci, Serena Williams este jucătoarea mea preferată din circuitul WTA. Chiar am vrut să o impresionez. Să o aud cum se încurajează”, a declarat Naomi Osaka după victoria categorică obţinută în faţa conaţionalei sale. Iar meciul, şi mai ales cifrele celor două din ultima perioadă, chiar arată ca un schimb de generaţii.

După al doilea turneu oficial la care participă după o pauză de 14 luni, Serena Williams riscă să fie amendată. Americanca, locul 491 WTA, nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci. Astfel, Serena riscă să fie amendată de WTA. Suma pe care ar urma Serena să o plătească este de 1,000 de dolari.

Serena Williams a părăsit complexul de la Miami imediat după meci

Mai mulţi jurnalişti au scris pe Twitter că au văzut-o pe Serena plecând din complexul de la Miami imediat după finalul partied pierdute în turul inaugural. Ulterior, Serena e emis un comunicat prin intermediul WTA. “Pentru mine, fiecare turneu este o oportunitate să înţeleg ce trebuie să îmbunătăţesc pentru a fi cea mai bună. Naomi a făcut un mexi excelent. Învăţ câte ceva de fiecare dată când joc. Vreau să îmi continui revenirea şi să progresez în fiecare zi”, a fost mesajul Serenei.

Închide ×