Galerie foto. Serena Williams s-a căsătorit cu Alexis Ohanian! Super imagini cu invitaţii de la nuntă

Marian Popovici   
în Galerie foto
17/11/2017, 20:58
Galerie foto. Serena Williams s-a căsătorit cu Alexis Ohanian! Super imagini cu invitaţii de la nuntă GALERIE FOTO

Ceremonia a avut loc la Centrul de Arte Contemporane. Evenimentul a costat aproximativ 1 milion de dolari, iar la eveniment au fost mai multe personalităţi celebre precum: Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara, Eva Longoria, Kelly Rowland sau Meghan Markle. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Invitaţii nu au avut voie să îşi folosească telefoanele mobile pentru că jucătoarea de tenis a semnat un contract de exclusivitate al imaginilor de la nuntă cu editorul Vogue, Anna Wintour. 

Serena Williams se pregăteşte să revină pe teren 

Williams, 36 de ani, şi Ohanian, 34, s-au cunoscut în 2015, iar la începutul lui 2017 s-au logodit. Serena a câştigat în ianuarie 2017 la Australian Open find deja însărcinată, iar pe data de 1 septembrie s-a născut prima fetiţă a cuplului: Alexis Olympia Ohanian Jr.

Micuţa Alexis Olympia, 11 săptămâni, a participat şi ea la eveniment, fiind în grija unei dădace angajate special pentru nuntă. Serena îşi pregăteşte revenirea în tenisul profesionist. Campioana de la Australian Open 2017 revine în ianuarie şi vrea să îşi apere “coroana” la Melbourne. 

Închide ×