Galerie foto. Primele imagini de la nunta de basm a Serenei Williams!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
18/11/2017, 10:20
Galerie foto. Primele imagini de la nunta de basm a Serenei Williams! GALERIE FOTO
Revista Vogue, care deţine exclusivitatea în ceea ce priveşte imaginile de la nunta Serenei Williams, a dat publicităţii un prim set de fotogafii. Ceremonia a avut loc la Centrul de Arte Contemporane.
 
Evenimentul a costat aproximativ 1 milion de dolari, iar la eveniment au fost mai multe personalităţi celebre precum: Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara, Eva Longoria, Kelly Rowland sau Meghan Markle. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 
 
Serena Williams se pregăteşte să revină pe teren 
 
La ceremonia care a avut ca temă “Frumoasa şi Bestia”, au fost 250 de persoane. Invitaţii nu au avut voie să îşi folosească telefoanele mobile pentru că jucătoarea de tenis a semnat un contract de exclusivitate al imaginilor de la nuntă.
 
Williams, 36 de ani, şi Ohanian, 34, s-au cunoscut în 2015, iar la începutul lui 2017 s-au logodit. Serena a câştigat în ianuarie 2017 la Australian Open find deja însărcinată, iar pe data de 1 septembrie s-a născut prima fetiţă a cuplului: Alexis Olympia Ohanian Jr. Campioana americană se pregăteşte să revină în teren în luna ianuarie. 
Închide ×