Sporturi

Serena Williams s-a dezbrăcat în scop caritabil. Gest emoționat al vedetei. Video

29.09.2018 | 19:41
Serena Williams sa dezbracat in scop caritabil Gest emotionat al vedetei Video
ADVERTISEMENT

Serena Williams a postat pe Instagram un videoclip în care s-a dezbrăcat în scop caritabil. Sportiva a anunțat prin acest gest că se alătură luptei împotriva cancerului la sân. În mai puțin e o oră, postarea Serenei a adunat peste 130 de mii e aprecieri pe rețeaua de socializare, iar fanii i-au trimis numeroase mesaje de apreciere.

“În luna prevenirii cancerului la sân am decis să înregistrez o versiune a hitului internațional “I Touch Myself” de la The Divinyls, pentru a le reaminti femeilor să își facă regulat controlul. Da, acest lucru mă scoate din zona mea de confort, dar am dorit să o fac deoarece este o problemă care le privește pe toate femeile din întreaga lume, indiferent de culoare. Cheia în această luptă este să depistezi la timp boala. Asta salvează mii de vieți anual”, este mesajul postat pe Instagram de Serena Williams.

Serena Williams s-a dezbrăcat în scop caritabil și a postat videoclipul pe Instagram

“Videoclipul este parte a proiectului  “I Touch Myself”, lansat în memoria artistei Chrissy Amphlett, care a pierdut lupta cu cancerul la sân și care ne-a lăsat acest cântec pentru a putea aminti femeilor din întreaga lume să își pună sănătatea pe primul loc”, a mai scris tenismena din Statele Unite ale Americii.

Postarea Serenei Williams a strâns peste 130 de mii de aprecieri pe Instagram în mai puțin de o oră, iar fanii i-au mulțumit pentru gestul emoționant și pentru faptul că a avut curajul să îl facă public pe internet. “Serena, ceea ce faci este minunat! Îți mulțumesc pentru că ai putut să ieși din zona ta de confort și ai tras un semnal de alarmă cu privire la această boală teribilă”, i-a scris un fan.

“Faci o treabă minunată. Se pare că tu nu te temi de nimic. Faci femeile din întreaga lume să se simtă mândre”, a fost un alt comentariu primit la postarea de pe Instagram.