Simona Halep

Serena Williams și-a ales adversarul pentru optimile Australian Open! Mesaj războinic pentru Halep: „Sincer, mi-ar plăcea să joc cu locul 1”

19.01.2019 | 10:43
Serena Williams sia ales adversarul pentru optimile Australian Open Mesaj razboinic pentru Halep Sincer miar placea sa joc cu locul 1

Serena Williams s-a calificat fără nicio emoție în optimile turneului de la Australian Open și acum își așteaptă adversara. Ar putea să joace împotriva surorii ei, Venus Williams sau a liderului mondial, Simona Halep. Lucrurile sunt cât se poate de clare pentru americancă – Serena a precizat că şi-ar dori ca viitoarea adversară să fie jucătoarea numărul 1 mondial. N-a uitat-o însă nici pe Venus.

“Cu oricare va fi un meci foarte intens. Abia aştept. Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului 1 mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită, pentru oricare adversară. Da, ar fi extraordinar, nu am mai jucat împotriva numărului 1 mondial de când am revenit. Nu cred… Da, ar fi bine”, a declarat Williams.

Serena Williams și-a ales adversarul pentru optimile Australian Open! Serena
Serena Williams ar putea să o întâlnească pe Simona Halep sau pe Venus Williams în optimile de la Melbourne

Serena Williams și-a ales adversarul pentru optimile Australian Open!

Serena Williams, locul 16 WTA a arătat o formă foarte bună la Melbourne. Până acum, fostul lider mondial a cedat numai 9 ghemuri în trei partide disputate. Americanca a învins-o în primul tur pe croata Tatjana Maria, locul 74 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. A urmat cancadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, pe care a executat-o la fel de sec, scor 6-2, 6-2. Ucraineanca de numai 18 ani, Daiana Iastremska, locul 57 WTA nu a avut nicio șansă. A fost depășită cu 6-2, 6-1 într-o partidă care a ținut puțin peste o oră.

Serena Williams a reușit să-și adjudece de 7 ori până în acest moment competiția de la Melbourne. Fostul lider mondial s-a impus ultima oară la Australian Open în 2017. În cazul în care Serena va evolua împotriva Simonei, aceasta va fi a zecea lor partidă directă. Americanca domină fără drept de apel având până acum 8 victorii în fața Simonei Halep care s-a impus o singură dată. Ar fi de altfel primul meci între cele două de când Serena a devenit mamă.

  • 88.233.011 milioane de dolari a câștigat Serena Williams din tenis