Serena Williams si-a anunţat revenirea! Când începe urmărirea Simonei Halep

Vicentiu Dinescu   
in Simona Halep
11/01/2018, 20:25
Serena Williams si-a anunţat revenirea! Când începe urmărirea Simonei Halep

Americanca, în vârstă de 36 de ani, va juca din nou pe 5 martie la un turneu demonstrativ ce va avea loc la New York şi la care va fi prezentă şi sora sa Venus Williams (37 de ani).

”Sută la sută va fi prezentă”, a declarat Felicity Barnard, unul dintre organizatorii Tie Break Tens, potrivit New York Times. În circuitul WTA, revenirea Serenei Williams este programată tot în luna martie, la turneul de la Indian Wells.

Serena Williams a jucat anul acesta la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

De când a devenit mamă, Serena Williams a participat doar la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, unde a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko. Americanca nu a mai jucat un meci oficial de un an de zile, de la finala câştigată la Australian Open în faţa surorii sale.

Americanca a afirmat că nu simte că a fost înlocuită de vreo jucătoare în cele 11 luni de absenţă şi avertizează că îşi vrea înapoi fotoliul de lider mondial. ”Nu a existat un număr 1 clar cât timp am lipsit. Va fi interesant să ajung din nou acolo, pe locul meu, unde simt că merit să fiu. Eu nu joc tenis ca să fiu a doua sau a treia! Dacă nu există un număr 1 clar, atunci eu pot să-mi recuperez locul! Dar şi dacă este un număr unu clar, e ok, de asemenea, pentru că vin dupa tine!”, a spus Serena Williams.

Închide ×