Sporturi

Serena Williams a speriat toată lumea tenisului! Poza în scaun cu rotile a făcut înconjurul Internetului. Care e explicația

24.05.2019 | 11:14
Serena Williams a speriat toata lumea tenisului Poza in scaun cu rotile a facut inconjurul Internetului Care e explicatia

Serena Williams a speriat toată lumea tenisului. Ceea ce i-a înspăimântat pe fanii jucătoarei americane dar care are darul de a impresiona absolut pe oricine, fie că o simpatizează sau nu pe Williams cea mică, este o imagine cu Serena, în care sportiva apare ținând-o în brațe pe fetița ei, Alexis Olympia, dar în care Serena stă într-un scaun cu rotile!

Serena Williams și-a speriat fanii, apărând într-o imagine în scaun cu rotile

Imaginea a fost publicată prima dată de jucătoarea belgiancă Ysaline Bonaventure, numărul 148 mondial, Serena și-a anunțat participarea la Roland Garros, fiind cotată drept favorita nr.10. Fiind și cu cea mică după ea, a profitat pentru a o duce la Euro Disneyland, celebrul parc de distracții din apropierea Parisului. Însă imaginea cu cea mai bună jucătoare a lumii din ultimul deceniu a șocat, pentru că sportiva nu a anunțat că ar avea probleme medicale grave, care să impună utilizarea unui scaun cu rotile.

Nimeni nu știe motivul pentru care americanca apare în această ipostază, care. evident, nu îi este una favorabilă. Nici presa din SUA nu are habar și în jurul imaginii domnește un mister total, care a alimentat pe rețelele de socializare tot felul de speculații. Cei mai mulți susțin că problemele de sănătate ale Serenei, care au împiedicat-o să continue turneul de la Roma.

Însă explicația care a început să circule în ultimele ore, după aparția fotografiei ține de un motiv precauțional. Sunt 22,3 kilometri de alei la Disnleyland-ul parizian și Serena ar fi folosit scaunul, pentru a evita o oboseală accentuată. Acest lucru l-a scris și Ysaline Bonavenuture, care spune că după 14 ore de mers pe aleile de la Disnayland spunea că nu mai poate sta în picioare.

Serena Williams după accidentarea din 2009
Serena Williams după accidentarea din 2009

Serena a mai folosit scaunul cu rotile acum un deceniu

Majoritatea celor care au intrat pe forumuri de tenis sau pe rețele de socializare sunt convinși fie de faptul că Williams își va anunța retragerea, fie că în acest mod își pregătește scuza pentru o eliminare prematură și se întreabă de ce Serena nu alege varianta cea mai logică și care ar face-o să încheie totuși o carieră strălucită în lumina reflectoarelor, adică retragerea, la fel ca și sora ei mai mare, Venus.

Serena nu este pentru prima dată când apelează la ajutorul unui scaun cu rotile. A făcut-o și în urmă cu un deceniu, după o accidentare serioasă la genunchi, în timp ce lupta să se recupereze în timp record pentru o finală de Fed Cup. Alți sportivi au apărut și ei în scaune cu rotile, chiar la teren, cum a fost cayul lui Novak Djokovic, dar aceasta a făcut-o în semn de solidaritate față de campionii care chiar joacă tenis în acest fel, după ce, din diferite motive, nu au mai putut merge.