Video. Serena şi Svitolina, out de la Indian Wells: "Un meci mare!"

serena williams, venus, svitolina, tenis, indian wells

Actuala ediţie de la Indian Wells rămâne un turneu al marilor surprize. Elina Svitolina şi Serena Williams, ambele eliminate în minimum de seturi.

Update / "Sunt dezamagită că am pierdut, pentru ca n-aş fi jucătoarea care sunt dacă n-as fi. Dar n-am mai jucat de mai bine de un an şi am un drum lung de parcurs. Abia aştept această călătorie. N-am mai văzut-o pe Venus să joace atât de bine de ceva vreme. A făcut puţine erori şi cred că a făcut un meci mare", a spus Serena după partida pierdută cu Venus.


În cel mai aşteptat meci al zilei de la Indian Wells, Venus Williams a fost cea care a pus capăt şanselor la titlu ale surorii sale, la revenirea în circuitul WTA. A învins-o pe Serena în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, şi o va înfrunta la noapte pe Anastasija Sevastova, în sferturile de finală.

 

O altă mare surpriză a avut loc la partida dintre Elina Svitolina şi Carla Suarez Navarro. Jucătoarea din Ucraina, favorită numărul 3, a fost dominată clar şi învinsă, scor 5-7, 3-6. În sferturile de finală, Navarro o va înfrunta pe Danielle Collins, o altă surpriză, locul 117 WTA.

 

În fine, într-o altă partidă disputată luni noapte, campioana de la US Open, Sloane Stephens, a fost învinsă şi a părăsit competiţia. Daria Kasatkina a fost cea care a realizat surpriza, trecând în două seturi de favorita numărul 13, scor 6-4, 6-3.