Foto. Serena Williams, imagine adorabilă la piscină alături de fiica ei, Alexis Olympia

Irina Aldea   
in Sporturi
13/04/2018, 11:56
Foto. Serena Williams, imagine adorabilă la piscină alături de fiica ei, Alexis Olympia

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Serena Williams şi fiica ei Alexis Olympia tocmai au câştigat internetul după o fotografie publicată pe reţelele social media. Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena este o femeie împlinită. De curând, ea a declarat că “A fost uimitor”, făcând referire la momentul în care micuţa Alexis Olympia Ohanian Jr. i-a fost pusă în braţe după naştere.

Fiica Serenei Williams are doar câteva luni, dar este deja preferata tuturor pe reţelele de socializare. Serena – care este căsătorită cu Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit – a împărtăşit pe Instagram o fotografie cu ea şi cu micuţa sa de şapte luni în piscină, în căutarea relaxării de după amiază. Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena îşi ţine fetiţa de mâini pe marginea piscinii, iar fanii campioanei au fost extrem de încântaţi de apariţia adorabilă a legendarei americane.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Fanii Serenei Williams, cuceriţi pe reţelele de socializare

Fanii americancei sunt întotdeauna extrem de încântaţi să primească actualizări în mod constant pe reţelele de socializare şi să cunoască toate detaliile despre cum decurge viaţa liniştită din familia Williams-Ohanian. Cuvântul cheie vehiculat la orice postare ce o implică pe micuţa Olympia este fără îndoială “adorabil”.

Închide ×