Sporturi

Serena Williams şi povestea de dragoste cu Alexis Ohanian. Gestul făcut de soţul tenismenei

24.07.2018 | 14:35
Serena Williams si povestea de dragoste cu Alexis Ohanian Gestul facut de sotul tenismenei
ADVERTISEMENT

Serena Williams şi povestea de dragoste cu Alexis Ohanian. Serena Williams trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexis Ohanian, iar el nu ratează nicio şansă pentru a-i arăta tenismenei cât de mult o iubeşte.

Serena Williams şi povestea de dragoste cu Alexis Ohanian. Într-o zi absolut normală, duminică, întrebată ce vrea să mănânce la cină, Serena Williams a replicat simplu ”mâncare italiană”. Iar Alexis Ohanian, co-fondator al reţelei Reddit, de pe urma căreia a făcut o avere, n-a stat pe gânduri, și și-a dus soția la un restaurant italian, tocmai în romantica Veneție.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a și postat pe o rețea socială o fotografie din timpul escapadei, scriind simplu: ”A vrut mâncare italiană, așa că…”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună o fetiţă, Olympia, de care nu pot sta departe mai mult de câteva zile.

She wanted Italian for dinner, so…

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Serena Williams şi povestea de dragoste cu Alexis Ohanian

În escapada romantică a fost luat și fiica în vârstă de 10 luni a, Alexis Olympia. Williams și Ohanian s-au logodit pe data de 29 decembrie 2016, iar în 16 noiembrie s-au căsătorit în New Orleans. Serena Williams a disputat în luna iulie finala de la Wimbledon, însă a pierdut în faţa nemţoaicei Angelique Kerber.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a fost copleşită de emoţii la sfârşitul finalei de la Londra şi a avut un discurs impresionant. “A fost ceva uimitor, un turneu incredibil pentru mine! Sunt atât de bucuroasă că am ajuns atât de departe! Este evident dezamăgitor că am pierdut, dar nu pot fi tristă pentru că abia am început! De abia aştept ceea ce urmează. Le spun tuturor mamelor din întreaga lume că am încercat, dar Angie a jucat foarte bine. A fost extraordinar, iar acum abia aştept să revin aici. Angie este o persoană incredibilă, suntem prietene, sunt bucuroasă pentru ea. Sper să se bucure de aceste momente, o felicit”, a spus americanca la final.