Cele mai citite

Doar Serena Williams! Este singura sportivă din top 100 Forbes

Serena Williams este una dintre cele mai importante sportive din istorie, iar acest lucru se reflecta şi din punct de vedere financiar, conform Forbes.
Autor: Gabriel Esanu | 08.03.2018 | 13:26
Doar Serena Williams! Este singura sportivă din top 100 Forbes

Totuşi, diferenţele între premiile acordate la masculin şi la feminin continuă să fie uriaşe în lumea sportului şi sunt reflectate şi de cel mai recent studiu realizat de celebra revistă Forbes. Conform informaţiilor oferite, Serena Williams este singura femeie din top 100 cei mai bine plătiţi sportivi din lume.

Jucătoarea din America a devansat-o pentru prima dată în ultimii ani pe Maria Şarapova, care a suferit mari pierderi financiare, în special la nivel de sponsori, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Astfel, Serena rămâne singura femeie din top 100.

Serena este pe locul 51 şi are în faţa ei nu mai puţin de cinci jucători de tenis din circuitul ATP, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Novak Djokovic şi inclusiv Key Nishikori, cel care vinde excelent pe piaţa asiatică. Totuşi, în top 3 nu există nici un jucător de tenis. 

Cristiano Ronaldo este pe primul loc, în special datorită numeroaselor sale contracte publicitare. Asta chiar dacă la nivel salarial a fost depăşit de Leo Messi. Argentinianul este pe poziţia a treia în topul Forbes, iar între cei doi rivali din La Liga stă LeBron James, starul celor de la Cleveland Cavaliers. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!