Sporturi

Serena Williams va prezenta un film nominalizat la Oscar 2019! A fost însoțită de fiica sa la repetiții

24.02.2019 | 08:43
Serena Williams va prezenta un film nominalizat la Oscar 2019 A fost insotita de fiica sa la repetitii

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams va prezenta un film nominalizat la premiile Oscar 2019. Sportiva în vârstă de 37 de ani nu a mai apărut pe teren de o lună, după ce a fost învinsă de cehoaica Karolina Pliskova în sferturile de finală de la Australian Open.

Înainte de a fi eliminată la Melbourne, Serena Williams a trecut în optimile de finală de Simona Halep după un meci extrem de pasionant. În urma acelui eșec, sportiva noastră a pierdut locul 1 în clasamentul WTA, în favoarea japonezei Naomi Osaka, care a câștigat turneul. În schimb, jucătoarea americană a revenit în Top 10 după o pauză de doi ani.

Serena Williams va prezenta filmul ”A Star is Born”, nominalizat la Oscar 2019

Deși organizatorii nu au anunțat despre ce film va vorbi Serena Williams, presa americană a scris că jucătoarea de tenis va prezenta pelicula ”A Star is Born” în care rolurile principale sunt deținute de Lady Gaga și Bradley Cooper.

Cu o zi înainte de marea sărbătoare a filmului, Serena Williams a mers la repetiții alături de fiica sa Alexis Olympia. Conform publicației USA Today, micuța în vârstă de un an și cinci luni nu a fost intimidată de oamenii care se tot perindau pe acolo. Fiica sportivei a fost în centrul atenției și i-a făcut pe toți să râdă deși erau foarte obosiți.

Serena Williams în timpul repetițiilor pentru Oscar 2019
Serena Williams în timpul repetițiilor pentru Oscar 2019

Cea de-a 91-a ediției a premiilor Oscar se va desfășura în noaptea de sâmbătă spre duminică în Dolby Theatre din Los Angeles. Siguranța celor prezenți la gala organizată de Academia Americană de Film va fi asigurată de peste 10.000 de polițiști. Va fi pentru prima dată în ultimii 30 de ani când gala nu va avea un prezentator, după ce comediantul Kevin Hart a renunțat după ce organizatorii i-au cerut insistent să se scuze pentru mesajele anti-gay publicate în urmă cu 10 ani pe rețelele de socializare.