Sporturi

Serena Williams – Victoria Azarenka 7-5, 6-3. Comentatorul meciului de la Indian Wells a rămas uimit. VIDEO

09.03.2019 | 08:53
Serena Williams  Victoria Azarenka 75 63 Comentatorul meciului de la Indian Wells a ramas uimit VIDEO

Serena Williams și Victoria Azarenka s-au duelat în turul 2 de la turneul Indian Wells, iar “lupta” mămicilor din WTA a fost câștigată de jucătoarea americancă, scor 7-5, 6-3. Serena Williams se află în top 10, iar statutul de cap de serie i-a permis să intre în concurs direct în turul al doilea. De partea cealaltă, Azarenka a jucat încă din runda inaugurală.VEZI VIDEO MAI JOS!

Serena Williams a învins-o pe Victoria Azarenka 7-5, 6-3

Meciul dintre Serena Williams și Victoria Azarenka a durat mai puțin de două ore. Sportiva din America s-a impus în primul set cu 7-5, iar pe cel de-al doilea l-a câștigat cu 6-3. Astfel, Serena Williams va juca împotriva jucătoarei Garbine Muguruza în turul 3 de la Indian Wells, după ce spanioloaica a reușit să treacă de Lauren Davis, scor 6-1, 6-3.

După ce Serena Williams și Victoria Azarenka, cele două mămici care au participat la Indian Wells, au încheiat partida din turul 2, comentatorul Mary Carillo s-a declarat uimit de setul al doilea. “Cel mai bun set al doilea pe care l-ați putut vedea vreodată.

Seren William, cuvinte de laudă la adresa adversarei Victoria Azarenka

“Chiar o iubesc, este o prietenă foarte bună”, a spus Serena Williams despre Victoria Azarenka. Cele două jucătoare de tenis s-au îmbrățișat lung și au zâmbit. Sportiva din America a mai adăugat. “Ea este o mamă și un fost număr 1 la fel ca și mine. Este greu să joci împotriva cuiva atunci când te simți apropiată de persoana respectivă.

Jucând împotriva unei campioane cum este Victoria am realizat că mai am foarte multe lucruri de îmbunătățit”, a spus Serena Williams la finalul duelului cu Victoria Azarenka. În vârstă de 29 de ani, sportiva din Belarus se află pe poziția 48 în clasamentul feminin la zi.