Fotbal international

Serge Gnabry, ”faultat dur” de un coechipier după ce a marcat 4 goluri cu Tottenham! Sărbătoarea bizară a jucătorilor lui Bayern. VIDEO

02.10.2019 | 08:22
Serge Gnabry faultat dur de un coechipier dupa ce a marcat 4 goluri cu Tottenham Sarbatoarea bizara a jucatorilor lui Bayern VIDEO
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Bayern Munchen, Serge Gnabry, a fost ”faultat dur” de un coechipier la finalul partidei cu Tottenham Hotspur în care a marcat 4 goluri. Internaționalul german în vârstă de 24 de ani a fost eroul bavarezilor în victoria istorică cu scorul de 7-2 în fața finalistei sezonului trecut din Champions League.

Serge Gnabry, ”faultat dur” de un coechipier după ce a marcat 4 goluri cu Tottenham

Bayern Munchen a obținut una dintre cele mai categorice victorii în fața unei formații de top, iar eroul a fost Serge Gnabry care a reușit să perforeze de patru ori poarta lui Hugo Lloris. Deși a fost vioara întâi pentru trupa lui Niko Kovac, Serge Gnabry a fost ținta glumelor coechipierilor la finalul întâlnirii, iar Niklas Sule l-a ”faultat dur” după cele 4 reușite din meciul cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Bayern Munchen sărbătoreau alături de suporteri victoria de la Londra când deodată Niklas Sule a băgat o alunecare extrem de periculoasă care l-a pus la pământ pe Serge Gnabry. Imaginile arată că vedeta bavarezilor a fost aproape de o accidentare stupidă, dar cu toate acestea el a înțeles gluma și apoi s-a îmbrățișat cu colegul său.

Momentul în care Niklas Sule îl lovește de bucurie pe Serge Gnabry

Gnabry, ținta glumelor la Bayern Munchen

Dar glumele nu s-au oprit aici. Încercând să plece de pe teren cu mingea, așa cum se întâmplă de obicei când un jucător marchează cel puțin trei goluri, Serge Gnabry a avut parte de o nouă dezamăgire. Colegul său Javi Martinez a șutat mingea în tribune, spre proprii fani, iar internaționalul german a rămas fără suvenirul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a învins Tottenham Hotspur în deplasare cu scorul de 7-2, în etapa a doua a fazei grupelor din Champions League. Cu cele patru goluri marcate pentru campioana Bundesligii, Serge Gnabry a devenit eroul serii în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi.