Life

Serghei Mizil a câștigat procesul cu Poliția Rutieră. Judecătorii i-au dat permisul de conducere înapoi

Serghei Mizil a câștigat procesul cu Poliția Rutieră. Afaceristului i-a fost înapoiat permisul de conducere de către judecători și a scăpat și de plata amenzii.
27.01.2022 | 18:07
Serghei Mizil a castigat procesul cu Politia Rutiera Judecatorii iau dat permisul de conducere inapoi
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a câștigat procesul cu Poliția Rutieră și a scăpat de suspendarea permisului de conducere.

Afaceristului îi va fi anulată și amenda primită în vara anului trecut, după ce a fost acuzat de încălcarea unei reguli de circulație, potrivit instanței Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a câștigat proesul cu Poliția Rutieră

Serghei Mizil a obținut o victorie după ce a câștigat procesul cu Poliția Rutieră. Afaceristul este scutit de plata amenzii primite anul trecut, dar și de suspendarea permisului de conducere.

“Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul-verbal. Dispune exonerarea petentului de la plata amenzii contravenţionale şi înlătură sancţiunea complementară aplicată.

ADVERTISEMENT

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”, se arată în decizia judecătorilor, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, despre întâmplările cu Poliția Română

Omul de afaceri a avut mai multe “probleme” cu oamenii legii încă din tinerețe, de pe vremea comunismului. În perioada respectivă, Serghei Mizil obișnuia să-i umilească pe vechii milițieni atunci când avea ocazia.

“Ei nu se legau de noi, eu căutam șucăr. Aveam tot timpul cătușele legate la… Dacia avea o balustradă din-aia. Odată eram la Dorobanți, mort de beat, adormisem cu capul pe geam.

ADVERTISEMENT

Era iarnă… S-au oprit gaborii lângă mine și au crezut că am murit de inimă. Mi-a băgat unul mâna să-mi scoată actele, moment în care eu l-am mușcat de mână.

S-a dat în spate: ”bă, e Serghei”… Și aveam cătușele acolo, și când băga mâna, îl prindeam de cătușe și îl târam…

Eu stăteam lângă Udriște și când mă îmbătam, mă duceam acolo, sunam la ușă și le ziceam că sunt matol. Îmi ziceau: Serghei, du-te acasă, nu deschidem… Nu mă primeau circile.”, a declarat Serghei Mizil în emisiunea realizată de Pepe, “Bar Online”.

Afaceristul reușește să-i enerveze și astăzi pe oamenii legii, de fiecare dată când este oprit de aceștia. Serghei Mizil a spus că li se adresează folosind apelativul “gabori”, dar că reușește, până la urmă, să ajungă la o înțelegere cu aceștia.

Acum câțiva ani, Serghei Mizil a fost la un pas să aibă mașina sechestrată din cauza numărului neobișnuit pe care îl avea.

Acesta i-a explicat agentului că are acele numere de la Poliție, așa că nu înțelege de ce aceeași instituție care i le-a oferit i le confiscă. Agentul a cedat și l-a lăsat pe afacerist să plece.

ADVERTISEMENT