Life

Serghei Mizil a ieșit la pensie. Suma infimă pe care o încasează de la stat

Serghei Mizil a dezvăluit faptul că este pensionar. Ce sumă încasează lunar fiul lui Paul Niculescu Mizil? A dezvăluit totul în podcast-ul său de pe YouTube.
23.04.2022 | 10:27
Serghei Mizil a iesit la pensie Suma infima pe care o incaseaza de la stat
Serghei Mizil a dezvăluit ce pensie are. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, în vârstă de 69 ani, are niște povești de viață incredibile. Chiar dacă a dat mereu impresia că nu i-a plăcut munca, iar veniturile sale au fost obținute din tot felul de afaceri, acesta a dezvăluit că este pensionar.

Serghei Mizil a ieșit la pensie. Suma încasată de la stat nu-i acoperă costul medicamentelor

Într-unul din episoadele podcast-ului pe care Serghei Mizil îl găzduiește pe YouTube alături de fiica sa, Ana Mizil, vedeta a făcut o dezvăluire neașteptată.

ADVERTISEMENT

În timpul unei discuții cu urmăritorii săi, fostul prieten al lui Mădălin Voicu, a afirmat că este pensionar, însă suma încasată de la stat nu îi ajunge nici măcar să-și acopere costul medicamentelor.

„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a explicat Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil nu acceptă vouchere de la stat

Începând de luna viitoare, autoritățile ar urma să acorde vouchere în valoare de 250 de lei cetățenilor care au venituri mici. Ajutorul financiar ar putea fi încasat sub de formă bani sau tichete de masă.

Beneficiarii vor fi oamenii care au venitul mai mic de 1500 de lei, categorie în care s-ar încadra și Serghei Mizil. Un urmăritor i-a sugerat să aplice pentru acest ajutor, dar vedeta a lăsat să se înțeleagă că nu este interesat.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a fost prieten cu Nicu Ceaușescu

De-a lungul timpului, poveștile de viață ale lui Serghei Mizil au surprins și au încântat publicul. Recent, fiul lui Paul Niculescu Mizil, a dezvăluit cum se uitau el și Nicu Ceaușescu la filme.

Cei doi s-au cunoscut la Brașov, prin intermediul surorii lui Serghei, Donca Mizil. Fiul fostului președinte mergea peste tot cu ei și au ajuns să fie prieteni buni. Mai mult, aceștia se uitau la filme aduse din afara țării, iar în sală se afla și un traducător autorizat.

ADVERTISEMENT

„Am fost familie cu Nicu Ceaușescu, a stat cu mine vreo 15 ani de zile, în casă. El a avut o relație cu sora mea și stătea cu noi și la mare, și la munte, bine, mergea și la el acasă, dar stătea în vilele astea, rămânea și acolo. (…)

Prima oară nu ne-am halit. Deci pe timpul acela aveam locuri unde se dădeau filme în fiecare zi. La prânz pentru noi, seara pentru părinți. Toate filmele de afară erau aduse, dar nu erau subtitrate, erau cu traducător”, a povestit Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT