Life

Serghei Mizil are probleme cu legea. Ce au descoperit inspectorii ANAF în conturile sale

14.01.2021 | 09:43
Serghei Mizil are probleme cu legea Ce au descoperit inspectorii ANAF in conturile sale
Serghei Mizil. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, cel mai periculos „mafiot” din România, se confruntă cu probleme cu legea și se află în atenția ANAF-ului de ceva vreme, cu care are proces. Afaceristul se ocupa cu diverse afaceri pe vremea comunismului și făcea sume uriașe de bani. 

Omul de afaceri urmează ar avea un alt proces la care trebuie să se prezinte în luna februarie, din cauza unei contestații la executarea efectuată de ANAF.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil, afaceristul Serghei Mizil producea sume mari de bani în timpul comunismului prin vânzarea de lucruri străine, pa care le aducea în țară.

Serghei Mizil are probleme cu legea. Ce au descoperit inspectorii ANAF în conturile sale

Serghei Mizil are mari probleme după ce a intrat în vizorul Fiscului, care i-a executat conturile, însă omul de afaceri a contestat decizia magistraților, urmând să se prezinte la apel în luna februarie, la Judecătoria Sectorului 1 București.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, afaceristul a negat aceste acuzații și a declarat că nu are nicio problemă cu ANAF-ul, așa cum s-a speculat, potrivit surselor cancan.ro. În plus, Serghei Mizil a ținut să menționeze că ar putea fi vorba despre o coincidență de nume, deși sunt șanse extrem de mici ca acest lucru să fie posibil.

Afaceristul a vorbit în stilul său caracteristic, a glumit pe seama acestei situații și nu a uitat să le transmită gânduri „bune” celor de la ANAF pentru această confuzie.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a strâns o avere considerabilă și a făcut parte din cercurile importante pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, din moment ce tatăl lui a fost lider comunist.

Acesta vindea numeroase obiecte din străinătate și le vindea în țară la prețuri mult mai mari. Mai mult, acesta era în relații bune cu Nicu Ceaușescu și cu fiul fostului premier I.G. Maurer, Jean Maurer.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Serghei Mizil este implicat în mai multe afaceri și deține două restaurante din Capitală. Acesta a mai avut li un post televizat, 6TV, care a fost închis anul trecut de CNA din cauza conținutului neadecvat.

ADVERTISEMENT