Life

Serghei Mizil explică scandalul cu Oana Mizil! De ce s-a certat cu soția lui Marian Vanghelie: ”Vă spun eu cum au stat lucrurile”

Serghei Mizil și Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie, au fost în mijlocul unui scandal epocal după ce sora controversatului om de afaceri a fost înmormântată.
13.11.2021 | 14:16
Serghei Mizil explica scandalul cu Oana Mizil De ce sa certat cu sotia lui Marian Vanghelie Va spun eu cum au stat lucrurile
Serghei Mizil explica de ce a facut-o praf pe Oana Mizil, sotia lui Marian Vanghelie, dupa decesul surorii sale, Donca Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, la acea vreme, nu a cruțat-o deloc pe Oana Mizil după ce aceasta s-a apucat să facă dezvăluiri despre sora afaceristului, Donca, care decedase, soția lui Marian Vanghelie făcând dezvăluiri intime din viața celei pe care o numea ca fiind o adevărată mamă pentru ea.

”A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, spunea, acum două săptămâni, Oana Mizil, lucru care l-a scos din sărite pe Serghei.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a explicat scandalul cu soția lui Marian Vanghelie

După ce, acum câteva săptămâni, Serghei Mizil a făcut-o praf pe Oana Mizil, dar fără să explice, pe larg, ce l-a deranjat atât de mult la declarațiile făcute de soția lui Marian Vanghelie despre Donca, sora afaceristului care a decedat pe 23 octombrie, acum au apărut și motivele acțiunii.

Și, a explicat Serghei, supărarea lui a venit după ce Oana Mizil, în calitate de nepoată a regretatei Donca, a vorbit despre relația acesteia cu Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

„M-am supărat groaznic că Oana și-a permis să vorbească în calitate de a nu știu câta nepoată a Doncăi. Eu m-am ferit la înmormântare de presă, nu am vrut să dau interviuri si ea era cu presa după ea.

Toată lumea a spus că a murit iubita lui Nicu Ceaușescu și nu Donca! Vă spun eu cum au stat lucrurile cu Nicu Ceaușescu. A fost o discuție privată între familia Mizil și familia Ceaușescu și asta a fost! Să se termine odată cu subiectul ăsta!”, a spus Serghei Mizil la „Xtra Night Show’, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Serghei Mizil despre Oana Mizil

”Toate televiziunile și toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae”, spunea Serghei Mizil, supărat din cale afară pe soția lui Marian Vanghelie.

Mai mult decât atât, preciza Serghei Mizil, Oana s-a folosit de numele pe care îl poartă pentru a-și face publicitate și, susținea afaceristul, acest lucru l-a deranjat cumplit.

ADVERTISEMENT

”Dar pentru legătura mea care a fost cu această femeie (Donca, n red.) am hotărât să nu vorbesc absolut nimic până în clipa de azi. Acest personaj, Oana Coman Ștefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat, nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil. (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu Mizil, în toată relația asta, sunt eu, Donca, și cu Lidia”, a explicat Serghei Mizil.

Oana Mizil, declarații controversate despre Donca, sora lui Serghei

Oana Mizil, în ziua înmormântării regretatei surori a lui Serghei, Donca, a oferit presei o serie de declarații controversate despre viața celei pe care o numea ca fiind o mamă pentru ea.

“Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea. (…)

A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne”, a declarat Oana Mizil pentru Prima TV.

ADVERTISEMENT