Life

Serghei Mizil și fratele lui Fane Spoitoru, amintiri de pe platourile de filmare: „Toate plângeau că ăla se omoară”

Serghei Mizil a făcut din nou show cu povestirile sale, invitat alături de fratele lui Fane Spoitoru într-o emisiune difuzată în mediul online.
01.10.2022 | 20:11
Serghei Mizil si fratele lui Fane Spoitoru amintiri de pe platourile de filmare Toate plangeau ca ala se omoara
Serghei Mizil și Migdale, în emisiunea Fiță cu Adiță. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil și fratele lui Fane Spoitoru, Migdale, au făcut show în cea mai nouă emisiune „Fiță cu Adiță”, postată pe canalul de YouTube The Xclusive.

Serghei Mizil și fratele lui Fane Spoitoru, mai ceva ca la stand-up comedy

Cei doi au vorbit despre prietenia care îi leagă, una care a fost la fel de puternică și pe perioada în care Migdale era închis pentru droguri.

ADVERTISEMENT

Aceștia au depănat tot felul de amintiri, spuse cu hazul deja consacrat al lui Mizil, care a dat o serie de lucruri din casă, dându-l de gol pe prietenul său cu năzbâtiile pe care le-a făcut.

Printre altele, a fost adus în discuție și Mădălin Voicu, cel cu care Serghei nu s-a împăcat nici până în ziua de azi. Adiță l-a întrebat la un moment dat pe Migdale dacă ar avea puterea să facă pace între ei, iar acesta i-a spus că da. A completat apoi zicând că, din păcate, dușmănia dintre Mizil și Voicu e mult prea mare ca să redevină măcar amici.

ADVERTISEMENT

Un alt capitol pus în discuție a fost cel al aparițiilor lui Migdale în „Băieți buni” și „Poveste de cartier”. Serghei a ținut să-l contrazică pe prietenul său că nu a avut cine știe ce rol, că abia dacă a apărut o secundă în producțiile respective.

„Le-a stricat filmul!”

Profitând de prietenia cu Migdale, Serghei a povestit o scenă amuzantă de la premiera la cinema a filmului „Poveste de cartier”, în care Migdale era și el prezent.

ADVERTISEMENT

„Mă duc cu el la premieră. Cine putea să fie în sală, că era film cu manele? Toate în fuste, toate în alea, în aur… Copilu Minune, frumos. El moare, un fel de dramă.

Toate țigăncile jos plângeau că ăla se omoară. Se ridică boul (n.r.: face referire la prietenul său): Băi, fraierilor, n-a murit, uitați-l în colț, acolo! Le-a stricat filmul”, a povestit râzând Serghei Mizil. Tovarășul său a zis că a făcut totul la caterincă.

ADVERTISEMENT