Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Serghei Rebrov, adevărul după ce s-a aflat că a fost dat afară din vestiarul Ucrainei: „La noi așa este normal”. Cum a descris eșecul cu România

Serghei Rebrov a vorbit din nou despre episodul tensionat petrecut la finalul meciului România - Ucraina (3-0) la EURO 2024. De ce a părăsit vestiarul echipei sale.
20.06.2024 | 22:37
Serghei Rebrov adevarul dupa ce sa aflat ca a fost dat afara din vestiarul Ucrainei La noi asa este normal Cum a descris esecul cu Romania
Serghei Rebrov a spus de ce a fost dat afară din vestiarul Ucrainei. Selecționerul ucrainean are așteptări mari de la meciul cu Slovacia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ucraina a avut parte de un eșec usturător în meciul de debut la EURO 2024. Naționala pregătită de Serghei Rebrov a pierdut categoric în fața României, scor 0-3, iar misiunea ucrainenilor de a se califica în „optimi” s-a complicat serios. La finalul meciului cu România, selecționerul a fost alungat din vestiar de propriii fotbaliști.

Serghei Rebrov, adevărul după ce s-a aflat că a fost dat afară din vestiarul Ucrainei: „La noi așa este normal”. Cum a descris eșecul cu România

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș l-au învins, pe rând, pe Andriy Lunin, portarul proaspăt câștigător al UEFA Champions League cu Real Madrid. La finalul duelului de pe Allianz Arena, Serghei Rebrov a fost alungat din vestiar de jucători.

ADVERTISEMENT

Extrem de dezamăgiți, fotbaliștii Ucrainei au avut o ședință în vestiar, dar fără selecționer. La conferința de presă premergătoare meciului cu Slovacia, Serghei Rebrov a explicat motivul pentru care a fost dat afară din vestiar.

”Toți jucătorii sunt conștienți de greșelile lor din meciul cu România, dar toată lumea a înțeles că mâine trebuie să iasă pe teren cu o atitudine mult mai bună, cu dorință și cu spirit de echipă.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu România a fost un duș rece pentru noi”

Meciul contra României a fost un duș rece pentru noi. (…) Dacă trăiești în Ucraina, știi că jucătorii pot vorbi între ei. După meci, au vrut să poarte o discuție ca bărbații, cred că este normal.

Poate că în Germania acest lucru nu este normal, dar la noi este normal ca băieții să vorbească între ei și să se întrebe de ce s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

De aceea am părăsit vestiarul, pentru că jucătorii mi-au cerut acest lucru, au vrut să vorbească separat, doar între ei”, a declarat Serghei Rebrov, potrivit sport.ua.

Ce a spus Francesco Calzona, înainte de Slovacia – Ucraina: „Trebuie să dăm 110%”

Slovacia – Ucraina are loc vineri, 21 iunie, ora 16:00, în etapa cu numărul 2 din Grupa E la EURO 2024. Naționala pregătită de Francesco Calzona are moralul ridicat după victoria din prima etapă cu Belgia, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian al Slovaciei a prefațat duelul cu Ucraina, rănită după 0-3 cu România. „Cred că Ucraina are o calitate și o identitate grozave. Ei joacă sub îndrumarea unui nou staff de antrenori. Ne așteaptă un adversar dur, dar și noi avem propriile calități.

Cea mai mare calitate a noastră este modestia. Trebuie să dăm 110 la sută dacă vrem să ne mulțumim fanilor. Nu cred că a fost greu să pregătesc jucătorii psihic.

Euforia de după victoria asupra Belgiei a durat câteva ore, dar trei puncte cu siguranță nu vor fi suficiente pentru a ne califica în optimi. Deocamdată nu avem de ce să sărbătorim, suntem complet concentrați pe meci”, a spus Francesco Calzona.

ADVERTISEMENT
3,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul Slovacia - Ucraina