Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Serghei Rebrov, prudent înainte de Ucraina – România: „E dificil să fii favorit”

Serghei Rebrov, selecționerul Ucrainei, este prudent înaintea meciului cu România de la EURO 2024 și nu consideră că echipa sa este favorită.
15.06.2024 | 21:54
Serghei Rebrov prudent inainte de Ucraina  Romania E dificil sa fii favorit
Serghei Rebrov a spus de ce jucător român se teme la EURO / dynamokiev.ua
ADVERTISEMENT

România va debuta la Campionatul European din Germania într-un meci contra Ucrainei, care se va disputa luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Deși adversarii sunt favoriți, selecționerul lor își aduce jucătorii cu picioarele pe pământ și le transmite că în astfel de partide contează doar ce se întâmplă pe teren.

Serghei Rebrov, prudent înainte de Ucraina – România

Serghei Rebrov este prudent înaintea confruntării dintre Ucraina și România, spunând că este dificil să fii favorit în meciuri la turnee finale, pentru că orice se poate întâmpla în fotbal.

ADVERTISEMENT

„Este foarte dificil să fii favorit în meci. Am avut meciuri de baraj grele pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Bosniei și Islandei, când eram considerați favoriți.

Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și pe fiecare adversar. Acum ne pregătim pentru România, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Serghei Rebrov, conform sport.ua.

ADVERTISEMENT

„Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv!”

Edi Iordănescu a avut un mesaj emoționant înaintea debutului României la EURO 2024, prin care vrea să-i mobilizeze pe „tricolori: „În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară”.

ADVERTISEMENT

Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

ADVERTISEMENT

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a fost mesajul selecționerului României.

ADVERTISEMENT
4,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul România - Ucraina