Fotbal intern

Un fost mare fotbalist se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi! Ce l-a speriat la “Rege”

25.01.2019 | 14:55
Un fost mare fotbalist se teme pentru sanatatea lui Gica Hagi Ce la speriat la Rege
ADVERTISEMENT

Serghei Rebrov se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi, care a avut mai multe ieşiri vulcanice în cantonamentul din Antalya. Fostul internaţional ucrainean este antrenorul lui Ferencvaros, iar formaţia maghiară s-a duelat cu Viitorul în stagiul de pregătire din Turcia. Antrenorul de 44 de ani a susţinut că “Regele” trebuie să fie mai temperat pe banca tehnică pentru a nu avea probleme de sănătate.

“Cât despre întâlnirea cu Gică Hagi, i-am zis să fie mai liniştit pentru că ţipă foarte mult. A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti, îmi aduc aminte cum evolua. Am crescut uitându-mă la meciurile lui, dar acum mi-e teamă pentru sănătatea lui la cum se manifestă. Ţipă mult, e mereu îngrijorat pentru echipă, încearcă să ajute jucătorii. A fost un mare jucător, iar acum e şi un antrenor de succes, îl respect foarte mult”, a declarat Serghei Rebrov.

ADVERTISEMENT

Serghei Rebrov se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi şi şi-a adus aminte de meciurile lui Dinamo Kiev cu echipele din România

Serghei Rebrov se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi, care s-a agitat în timpul meciului amical Viitorul – Ferencvaros 2-1. Fostul fotbalist şi-a adus aminte cu această ocazie de duelurile pe care le-a avut cu echipele din România atunci când juca pentru Dinamo Kiev.

Serghei Rebrov se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi. Ce l-a speriat pe fostul fotbalist al lui Dinamo Kiev
Serghei Rebrov se teme pentru sănătatea lui Gică Hagi. Ce l-a speriat pe fostul fotbalist al lui Dinamo Kiev

“Mereu îmi place când joc împotriva echipelor româneşti. Ştiu ce să facă, au tehnică bună, sunt organizate şi de aceea sunt bune partenere de întrecere. Am multe amintiri legate de români. Au fost meciurile din Liga Campionilor cu Steaua, când eram jucător la Dinamo Kiev, apoi ştiu jucătorii care au fost la Şahtior, cu caracter bun şi foarte tehnici. Îl ştiu pe Florin Cernat, un tip deosebit, un jucător extraordinar, dar nu am apucat să mă întâlnesc cu el. Nu ştiam că este aici”, a mai precizat antrenorul lui Ferencvaros. De-a lungul carierei, Serghei Rebrov a jucat pentru Şahtior Doneţk, Dinamo Kiev, Tottenham Hotspur, Fenerbahce, West Ham United şi Rubin Kazan.

ADVERTISEMENT
Tags: