Sport

Sergio Aguero suferă de aritmie cardiacă! Ultimele analize anunţă o retragere prematură din fotbal

Sergio Aguero suferă de aritmie cardiacă, după ce atacantul a acuzat probleme în timpul meciului cu Alaves, iar acum riscă să se retragă prematur din fotbal.
Sergio Aguero sufera de aritmie cardiaca Ultimele analize anunta o retragere prematura din fotbal
Sergio Aguero a ajuns la spital! Atacantul Barcelonei, supus unor teste cardiologice
ADVERTISEMENT
12-11-2021
09:58

Sergio Aguero ar putea fi forţat să se retragă din fotbal

Problemele lui Sergio Aguero sunt din ce în ce mai mari. Radio Catalunya aunţă că atacantul Barcelonei ar putea fi forţat să se retragă, după efectuarea ultimelor teste. Aritmia cardiacă de care suferă ar fi mai severă decât se credea, astfel că şansele ca jucătorul să revină pe teren sunt mici. Cu toate acestea, atacantul de 33 de ani va mai fi supus unor teste amănunţite în următoarele săptămâni, când ar putea veni şi un verdict final.

04-11-2021
13:06

Aguero a vorbit pentru prima dată despre afecțiunea la inimă

Kun Aguero a oferit o scurtă primă reacție după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, iar perioada sa de recuperare va dura minim trei luni. Argentinianul a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare ale Barcelonei.

„Salutare! Vă îmbrățișez pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere. Acum trebuie să mă recuperez și să aștept mai multe vești. Vă trimit o îmbrățișare uriașă tuturor!”, a fost mesajul lui Aguero.

01-11-2021
20:10

Aguero va lipsi cel puțin trei luni

Atacantul echipei FC Barcelona, Sergio Aguero, va absenta cel puțin trei luni de pe teren după ce a acuzat probleme de respirație în timpul partidei cu Alaves.

Argentinianul a fost supus unor investigații de către doctorul Josep Brugada. Barcelona a anunțat într-un comunicat că ”se va evalua eficacitatea tratamentului pentru a se stabili procesul de recuperare al jucătorului”.

Astfel, în ce mai bun caz, Aguero va putea reveni în februarie 2022. El va rata toate partidele ce au mai rămas de juca în grupele Champions League și cel puțin 10 întâlniri din La Liga.

01-11-2021
14:58

Ce diagnostic a primit Aguero

Sergio Aguero a acuzat probleme de respirație în timpul partidei Barcelona – Alaves, iar după un control cardiologic s-a stabilit că acesta suferă de aritmie cardiacă.

Această boală este o tulburare a ritmului cardiac, iar atacantul argentinian a mai avut astfel de probleme la începutul carierei sale. Fotbalistul Barcelonei urmează să fie supus unor investigații mai amănunțite pentru a se stabili cât de gravă este situația.

31-10-2021
15:15

Kun Aguero suferă de o boală la inimă

Transportat la un spital din Barcelona după evenimentul neplăcut din meciul cu Alaves, Sergio Aguero a fost supus unui consult cardiologic, iar atacantul argentinian a primit verdictul: suferă de aritmie cardiacă, un termen medical utilizat când vine vorba de bătăile neregulate ale inimii, anunță Sport.

Aguero va fi supus și unor alte investigații pentru ca medicii să afle cât de gravă este starea sa de sănătate. Conform jurnaliștilor iberici, Kun a mai avut parte de un eveniment similar în urmă cu 12 ani, când evolua la Atletico Madrid.

„Aguero e calm, atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, chiar dacă a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani”, au scris spaniolii.

Barcelona a avut mari emoţii în timpul meciului cu Alaves, după ce Sergio Aguero a acuzat probleme de respiraţie în prima repriză a partidei. Atacantul de 33 de ani i-a îngrijorat pe fani, când s-a întins pe gazon, iar duelul de pe “Camp Nou” a fost întrerupt.

Sergio Aguero s-a ţinut de piept şi gât, fiind vizibil faptul că are probleme cu respiraţia. Medicii au intervenit imediat şi i-au acordat îngrijiri timp de trei minute. Chiar dacă avea probleme, argentinianul nu a părăsit gazonul pe targă. Sergi Barjuan l-a schimbat cu Philippe Coutinho, în timp ce Aguero a fost aplaudat de fanii blaugrana.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero, la spital în timpul meciului Barcelona – Alaves 1-1. Anunţul catalanilor

Problemele lui Sergio Aguero au apărut după un duel aerian cu unul dintre adversari. Atacantul adus de la Manchester City a fost examinat de medici la vestiare, ca mai apoi să fie transportat la un spital din Barcelona.

Decizia a fost luată în concordanţă cu protocolul medical pentru momente în care un jucător acuză probleme de respiraţie. Ajuns la spital, Aguero a fost supus unor teste cardiologice, iar clubul a emis un scurt comunicat.

ADVERTISEMENT

“Kun Aguero a raportat un episod de disconfort toracic şi a fost transferat la spital pentru un studiu cardiologic”, a fost anunţul oficial al Barcelonei.

Fază similară în Dinamo – Rapid 1-1. Răuţă a fost scos cu ambulanţa de pe gazon

Un episod similar s-a întâmplat recent în Liga 1, în derby-ul Dinamo – Rapid 1-1. În minutul 40 al meciului jucat în etapa a 13-a, Alexandru Răuţă s-a aşezat pe gazon şi a acuzat probleme cu respiraţia.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au acordat primele îngrijiri pe teren, iar apoi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a fost supus unor teste suplimentare. Faţă de cazul lui Sergio Aguero, lui Răuţă i-a fost pusă masca de oxigen şi apoi a fost urcat în salvare.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că medicii i-au montat un Holter EKG, o variantă mobilă a electrocardiografului. Testele făcute în spital nu au relevat nimic grav, iar jucătorul s-a întors la echipă.

ADVERTISEMENT

“Nu l-a lovit nimeni și mi s-a spus, după meci, că de două zile simte o durere în piept. El n-a spus, e un tip extraordinar, profesionist, se pregătește, bagă capul în contră.

S-a văzut, în momentul când Răuță și Espinosa au ieșit, noi am pierdut lupta la mijloc”, spunea Mircea Rednic, după Dinamo – Rapid 1-1.

Gerard Pique s-a accidentat cu Alaves şi ar putea să rateze meciul cu Dinamo Kiev

Gerard Pique a fost înlocuit, în minutul 70, al meciului Barcelona – Alaves 1-1, după ce a acuzat dureri la piciorul drept. Sergi Barjuan l-a introdus pe Clement Lenglet, iar staff-ul medical va da verdictul în privinţa fundaşului, astfel că prezenţa în meciul cu Dinamo Kiev este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT