Sergio Aguero ar putea să plece de la Manchester City. Ce echipă îl vrea

Gabriela Gheorghe   
în Manchester City
16/10/2020, 18:44
Sergio Aguero ar putea să plece de la Manchester City. Ce echipă îl vrea
Sergio Aguero. Sursă foto: Hepta.

Sergio Aguero (32 de ani), vârful lui Manchester City, ar putea să ajungă în Serie A în vara viitoare după ce înțelegerea sa cu englezii se va termina. Inter Milano îl vrea pe jucător.

La 30 iunie 2021 expiră contractul lui Aguero cu City, iar în acest moment fotbalistul nu se gândește să semneze prelungirea.

Din postura de jucător liber de contract argentinianul va putea fi luat gratis de o altă echipă. Din acest motiv există multe cluburi care vor să-l transfere.

Ce salariu ar urma să aibă Aguero la Inter

Conform jurnaliștilor din Italia, Inter vrea să-i propună jucătorului să semneze o înțelegere valabilă doi ani cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Opt milioane de euro ar încasa Aguero la Inter Milano.

Argentinianul putea reveni în țara natală la Independiente, prima sa echipă. Antrenorul milanezilor vrea foarte mult să-l aducă pe Aguero la echipă italiană.

Transferul lui Sergio în Italia depinde și de ce se va întâmpla cu Lautaro Martinez. Fotbalistul Interului a fost în vizorul Barcelonei în această perioadă de transferuri și există posibilitatea să ajungă în Spania în viitor.

Care este condiția pentru ca Aguero să ajungă la Inter

254 de reușite a bifat Sergio Aguero în 370 de partide pentru Manchester City. Impresarul lui Lautaro Martinez spune că fotbalistul său se află încă pe piață: „Nu ne-am așezat să discutăm despre reînnoirea contractului”. Dacă Lautaro va părăsi echipa din Milano Sergio Aguero este favorit să-i ia locul. 40 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru a-l aduce pe jucător în 2011.

Argentinianul lui City și-a găsit o altă ocupație pe perioada pandemiei de coronavirus.  Sergio Aguero i-a învăţat pe cei mici să numere în spaniolă. Pe timpul pandemiei argentinianul s-a transformat în profesor de spaniolă.

Sergio Aguero este unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Argentinianul deține un Nissan GT-R. Mașina valorează 90.000 de euro și a fost vopsită în culorile naționalei Argentinei. Aguero are și Lamborghini Aventador care costă 400.000 de euro.

Închide ×