Fotbal international

Sergio Aguero, coincidență incredibilă: „Rămân la City până câștigăm Champions League!” Finala de la Istanbul este ultimul meci

06.05.2021 | 12:52
Sergio Aguero, coincidență incredibilă: „Rămân la City până câștigăm Champions League!” Finala de la Istanbul este ultimul meci
Sergio Aguero, coincidență incredibilă: "Rămân la City până câștigăm Champions League!" Finala de la Istanbul este ultimul meci. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero este cel mai bun atacant din istoria lui Manchester City. Starul argentinian este la club din anul 2011, iar în cei 10 ani petrecuți pe Etihad a marcat 257 de goluri, spulberând precedentul record stabilit de Eric Brook, care a marcat 177 de goluri. 

Sergio Aguero, coincidență incredibilă! Ultimul meci la City va fi finala Ligii Campionilor

Argentinianul a anunțat faptul că va pleca la vară de la Manchester City, însă imediat după ce echipa lui Pep Guardiola a reușit calificarea în finala Ligii Campionilor, jurnaliștii englezi au scos la iveală jurământul lui Sergio Aguero din 2014:

“Nu numai că voi rămâne cei patru ani de contract pe care îi mai am și să fac 8 în total. O să stau și mai mult. Rămân până câștigăm UEFA Champions League”, a fost promisiunea lui Aguero pentru fani.

ADVERTISEMENT
Sergio Aguero, coincidență incredibilă:
Sergio Aguero, coincidență incredibilă: “Rămân la City până câștigăm Champions League!” Finala de la Istanbul este ultimul meci

Manchester City, prima finală de Champions League din istorie

După ani de zile în care Manchester City s-a împiedicat în fazele finale din Champions League, “cetățenii” vor juca prima finală din istoria echipei în Liga Campionilor pe data de 29 mai la Istanbul, care va fi ultimul meci al lui Sergio Aguero la Manchester City.

Coincidență sau nu, Sergio Aguero își poate respecta jurământul chiar la ultimul său meci la Manchester City, după 10 ani, 384 de apariții și 257 de goluri pentru “cetățeni”. Atacantul în vârstă de 32 de ani nu duce lipsă de oferte.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero cere 12 milioane de euro salariu de la noua echipă! Șefii lui City îi fac statuie la stadion

Kun Aguero este dorit de mai mulți granzi ai Europei, însă salariul pe care îl cere atacantul este unul prohibitiv: 12 milioane de euro anual. În acest moment, Barcelona este în pole-position pentru semnătura atacantului, însă el este dorit și de Everton și Juventus Torino.

Atacantul va avea o statuie în fața stadionului Etihad din Manchester. El va fi al treilea jucător din istoria recentă a lui City care va avea această onoare după David Silva și Vincent Kompany.  Anunțul a fost făcut de directorul lui Manchester City, Khaldoon Al-Mubarak:

ADVERTISEMENT

“Contribuția lui Sergio la Manchester City, în ultimii 10 ani, este incontestabilă. Legenda lui va fi întipărită adânc în memoria tuturor celor care iubesc clubul sau poate și în cea a celor care doar iubesc fotbalul.

Nu este momentul unui rămas-bun și al altor cuvinte și discursuri. Încă mai are multe de realizat în timpul pe care îl mai avem cu Sergio și abia așteptăm să-și aducă în continuare contribuția la provocările pe care le are în față.

ADVERTISEMENT

Între timp, îmi face plăcere să anunț că o să luăm legătura cu un artist care să creeze o statuie a lui Sergio, care să stea la stadionul Etihad, alături de cele ale lui Vincent Kompany și David Silva. Și așteptăm șansa să-i aducem lui Sergio un rămas-bun adecvat la finalul sezonului”

A dat cel mai important gol din istoria lui Manchester City!

Sergio Aguero a intrat în istoria lui Manchester City încă din 2012. Atacantul argentinian a adus primul titlu din istoria lui City, în 2012, în prelungirile meciului din ultima etapă cu QPR, câștigat de “cetățeni” cu 3-2. Reușita lui Aguero a devenit cea mai celebră din istoria Premier League:

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

  • 10 ani a jucat Kun Aguero la Manchester City
  • 257 de goluri a marcat argentinianul pentru “cetățeni”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri