Sport

Sergio Aguero, glume pe seama lui Leo Messi după transferul la Inter Miami. Cum a reacționat „Puricele” când a văzut că noua sa echipă e pe ultimul loc în clasament

Sergio Aguero a dezvăluit care e obiectivul lui Lionel Messi la Inter Miami. Ce mesaj i-a transmis starul argentinian. Discuție savuroasă între cei doi.
09.06.2023 | 12:21
Sergio Aguero glume pe seama lui Leo Messi dupa transferul la Inter Miami Cum a reactionat Puricele cand a vazut ca noua sa echipa e pe ultimul loc in clasament
Lionel Messi a refuzat un salariu de 400 de milioane de dolari anual la Al Hilal. Sursă foto: hepta,ro BACKGRID UK 31 MAY 2018 BYLINE MUST READ: DCM / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lionel Messi, iar fostul atacant argentinian a ținut legătura cu fostul star al lui PSG după ce a anunțat că va juca la Inter Miami.

Sergio Aguero, discuție de senzație cu Lionel Messi: „Echipa ta e în spate!”

Aguero a dezvăluit pentru presa din Argentina o discuție recentă pe care a avut-o cu Lionel Messi după ce a hotărât să joace la ultima clasată în Major Soccer League.

ADVERTISEMENT

Echipa lui David Beckham nu a reușit nicio performanță notabilă de când a promovat în prima ligă a fotbalului american în 2020. După 16 etape, noua echipă a lui Lionel Messi are doar 15 puncte și a rămas fără antrenor după ce Phil Neville a fost demis.

Kun Aguero a vorbit la ESPN despre cum l-a tachinat pe campionul mondial cu naționala Argentinei: „Am vorbit ieri cu Messi. I-am trimis un mesaj cu o captură a clasamentului Conferinței de Est și i-am spus: Echipa ta e în spate! Trebuie să ajungi pe locurile 8-9!”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi i-a dat însă imediat replica: „Trebuie să ajungem în play-off!”. Pentru acest lucru, Inter Miami trebuie să termine sezonul regulat măcar pe locul al nouălea.

Lionel Messi va debuta la Inter Miami împotriva echipei lui Wayne Rooney

Lionel Messi va deveni oficial jucătorul lui Inter Miami pe data de 5 iulie, când se deschide oficial perioada de transferuri, iar câteva zile mai târziu ar putea juca prima partidă cu DC United, echipa lui Wayne Rooney. Inter Mami e moment la 6 puncte de locul 9.

ADVERTISEMENT

Primul meci în fața propriilor suporteri va fi pe data de 21 iulie în fața lui Cruz Azul. Prețul biletelor a explodat la Miami după anunțul venirii lui Messi. Dacă înainte un bilet se poate achiziționa cu mai puțin de 50 de dolari, acum costă pestr 500 de dolari. Pe piața neagră, un bilet la meciul Los Angeles FC – Inter Miami a ajuns la 4.700 de dolari.

Lionel Messi se va simți ca acasă la Miami, unde are o locuință extrem de luxoasă, iar starul argentinian nu va mai fi atât de mult în atenția presei, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a decis să refuze oferta din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a dezvăluit de ce a ales Inter Miami: „Am decis să-mi continui drumul acolo”

Lionel Messi a făcut anunțul venirii la Inter Miami într-un interviu pentru Mundo Deportivo„Am luat decizia că voi merge la Miami. Încă nu am închis sută la sută. Mi-e dor de unele lucruri, dar am decis să continui pe acest drum. Dacă treaba cu Barcelona nu a ieșit, am vrut să părăsesc Europa, să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult în familia mea.

Am avut oferte de la alte echipe europene, dar nici nu le-am evaluat pentru că ideea mea era să merg la Barcelona. Dacă nu a ieșit cu Barcelona, ​​m-am hotărât să merg și să-mi închei cariera în altă parte.

Vreau să trăiesc liga din Statele Unite într-un mod diferit și să mă bucur de fiecare zi mult mai mult, dar cu aceeași responsabilitate de a dori să câștig și de a face mereu lucrurile bine, dar cu mai multă liniște sufletească”.

ADVERTISEMENT
Tags: