Sport

Sergio Aguero nu are gânduri de retragere. Trucul la care a apelat pentru a juca mai multe sezoane în tricoul Barcelonei

Adus în această vară, la 33 de ani, starul argentinian vrea să evolueze cât mai mult timp pe Camp Nou. Acesta este motivul pentru care a decis să apeleze la o metodă inedită.
31.07.2021 | 16:56
Sergio Aguero nu are ganduri de retragere Trucul la care a apelat pentru a juca mai multe sezoane in tricoul Barcelonei
ADVERTISEMENT

Întrucât nu-și dorește să repete isprava din sezonul precedent, când o accidentare suferită la genunchiul stâng l-a obligat să rateze mai multe meciuri importante, Sergio Aguero a luat o decizie radicală: este gata să urmeze un tratament cu celule stem pentru regenerarea cartilajelor.

Ajuns la Barcelona, din postura de jucător liber de contract, starul argentinian speră că în felul acesta își va putea îndeplini visul de a evolua cât mai mulți ani pe Camp Nou, alături de bunul său prieten, Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Nici măcar problemele financiare cu care se confruntă catalanii în această perioadă nu l-au făcut pe „Kun” să stea pe gânduri în momentul în care a primit oferta. Ba chiar a acceptat un salariu stagional de două ori mai mic față de cel pe care îl încasa la Manchester City.

Sergio Aguero va urma un tratament cu celule stem

Potrivit celor de la Marca, Sergio Aguero are convingerea că tratamentul modern pe bază de celule stem îi va regenera cartilajele ambilor genunchi și îi va permite, în ciuda faptului că a împlinit deja 33 de ani, să-și continue cariera la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

De altfel, argentinianul nu este singurul sportiv celebru care a apelat la această metodă inedită. Lista îi cuprinde, printre alții, pe Carles Puyol, Erik Lamela, Martin Odegaard și tenismenul Rafa Nadal.

„Cred că Messi va rămâne. Îl cunosc foarte bine”

La primul său interviu acordat în calitate de jucător al Barcelonei, „Kun” a mărturisit că visa să evolueze pe Cam Nou încă de la 14 ani și s-a arătat extrem de optimist în privința șanselor ca Lionel Messi să-și prelungească înțelegerea scadentă în această vară.

ADVERTISEMENT

Sper să jucăm împreună. Am trăit lângă el de copii, îl știu foarte bine și eu cred că va rămâne. Vorbim zilnic și m-a felicitat. Mă simt excelent fizic și voi încerca să dau totul pentru a câștiga alte trofee.

Cu excepția ultimului sezon, în care a fost accidentarea la genunchi, apoi COVID-19, am avut nouă ani foarte buni. Guardiola m-a făcut pe mine și întreaga echipă mai buni.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit, voi încerca să fac ce pot mai bine pentru club, să ajut echipa să câștige lucruri importante. Este o fericire imensă. Și Pep Guardiola mi-a zis că merg la cea mai bună echipă din lume.

 Pentru mine, Barca a fost mereu cea mai bună echipă din lume, iar Leo Messi este și el acolo. I-am spus președintelui Laporta că, pe vremea când eram copil, mi-am zis că într-o zi el mă va remarca cu siguranță. Și iată-mă! Nu mi-am imaginat, dar toți aleargă să semneze cu Barcelona.

Când Barca a întrebat despre mine, nici măcar nu am ezitat. I–am spus agentului meu că nu voiam ca el să discute cu altă echipă. doar cu Barca. A fost o bucurie imensă când ei l-au contactat pe agentul meu. Eu eram interesat de ei de când aveam 14 ani”, au fost primele cuvinte ale lui Sergio Aguero în tricoul Barcelonei.

ADVERTISEMENT
Tags: