Sport

Sergio Aguero, out până la mijlocul lui octombrie! Presa din Spania îl acuză că mimează accidentarea

Sergio Aguero este una din achizițiile de marcă ale Barcelonei din această vară. Atacantul argentinian a venit liber de contract de la Manchester City.
09.08.2021 | 15:52
Sergio Aguero out pana la mijlocul lui octombrie Presa din Spania il acuza ca mimeaza accidentarea
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero (33 de ani) a suferit o ruptură musculară și nu va juca până la mijlocul lui octombrie. Unii ziariști spanioli îl suspectează că forțează rezilierea contractului cu Barcelona.

Leo Messi l-a convis să semneze cu Barcelona

Atacantul argentinian a semnat cu Barcelona doar pentru a juca alături de Lionel Messi și la echipa de club. Când s-a aflat că Leo nu mai continuă pe Camp Nou, au apărut zvonuri că Aguero ar fi cerut conducerii grupării catalana să rezilieze contractul. Ceea ce argentinianul a dezmințit imediat.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero a suferit o leziune musculară la gamba piciorului drept și urmează să fectueze teste aprofundate pentru a stabili exact cât de gravă este accidentarea.

Accidentarea lui Kun Aguero, mai gravă decât se credea

Dacă inițial s-a vorbit despre o leziune musculară care urma să-l scoată din joc aproximativ trei săptămâni, controalele ulterioare au scos la iveală o accidentare mult mai gravă, iar Kun Aguero va reveni pe teren abia la mijlocul lui octombrie sau începutul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

N-o să-l vedem pe Kun pe teren până în noiembrie! Ieri nici nu putea merge. Mama mea!”, a scris jurnalistul iberic Gerard Romero pe Twitter.

„Dacă nu reușește, Aguero o va ține dintr-o accidentare în alta”

La postul de radio Cadena SER s-a făcut și o altă speculație, afirmându-se că aceasta ar fi încercare a lui Kun Aguero de a forța clubul să-l lase să plece gratis: „Dacă nu reușește, o va ține dintr-o accidentare în alta”.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a vehiculat faptul că Aguero caută să se despartă de Barcelona după ce a aflat că nu va mai avea șansa să evolueze alături de bunul său prieten Leo Messi, însă atacantul argentinian i-a liniștit pe fanii catalani: “Nu vă îngrijorați, mă aveți pentru tot anul!” a declarat fostul atacant al celor de la Manchester City

Barcelona debutează în La Liga acasă cu Real Sociedad

El va rata astfel debutul de campionat. Barcelona joacă acasă cu Real Sociedad, duminică, 15 august.

ADVERTISEMENT

Pe lângă absențele mai vechi precum Ansu Fati, Ousmane Dembele și Frenkie De Jong, un alt jucător care va lipsi este fundașul Clement Lenglet.

ADVERTISEMENT
Tags: