Fotbal international

Sergio Aguero şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Va avea cel mai mare salariu

21.09.2018 | 17:52
Sergio Aguero sia prelungit contractul cu Manchester City Va avea cel mai mare salariu

Manchester City a pierdut cu 2-1 primul meci din Liga Campionilor în sezonul 2018-2019 împotriva celor de la Olympique Lyon, dar şefii echipei nu au fost foarte supăraţi după acest sezon. Oficialii clubului de pe Etihad Stadium a decis să-i prelungească contractul lui Sergio Kun Augero până în vara lui 2021.

”Sunt fericit pentru acest an suplimentar. Ideea mea a fost de la început aceea de a petrece aici 10 ani. Am deja 7 ani bifați aici, astfel că la final, când contractul va expira, se vor împlini 10. Acesta este și motivul pentru care am fost de acord cu noul angajament. Sunt foarte fericit, pentru că cei de aici m-au tratat foarte bine încă din prima zi în care am ajuns la Manchester. Sunt foarte mulțumit de tot ce se întâmplă la club, de colegi, de întreg personalul, de toată atmosfera”, a spus Aguero, pentru site-ul oficial al clubului.

Sergio Aguero va fi cel mai bine plătit jucător de la Manchester City

Atacantul campioanei din Premier League va avea un salariu de 350.000 de euro pe săptămână după noul contract şi va fi cel mai bine plătit jucător din cadrul echipei, la egalitate cu belgianul Kevin De Bruyne. Argentinianul care a fost achiziţionat de la Atletico Madrid a devenit în scurt timp cel mai bun marcator din istoria echipei cu peste 200 de goluri marcate în toate competiţiile.

Sergio Aguero şi-a prelungit contractul cu Manchester City!
Sergio Aguero şi-a prelungit contractul cu Manchester City!

Sergio Aguero, 30 de ani, a marcat 29 de goluri în UEFA Champions League, 4 goluri în Europa League, 146 de reuşite în Premier League, 1 gol în Supercupa Angliei, 16 goluri în Cupa Angliei, 7 goluri în Cupa Ligii Angliei pentru Manchester City în carieră. Argentinianul va rămâne însă pentru totdeauna în inimile fanilor lui Manchester City după ce a marcat golul care a adus titlul din 2012 împotriva celor de la Queens Park Rangers, fiind primul titlu după 44 de ani pentru echipa engleză.

204 goluri are Sergio Aguero la Manchester City

299 de meciuri a jucat pentru clubul englez

2011 este anul în care a fost transferat de la Atletico Madrid