Sport

Sergio Aguero, șocat de starea în care se afla Lionel Messi când a aflat că nu va mai juca la Barcelona: „Îi era foarte rău!”

Plecarea lui Messi de la Barcelona după mai bine de două decenii a reprezentat una dintre cele mai șocante știri ale verii. Aguero, prietenul noului star de la PSG, a făcut o dezvăluire cutremurătoare legată de despărțirea de catalani
14.10.2021 | 12:22
Sergio Aguero socat de starea in care se afla Lionel Messi cand a aflat ca nu va mai juca la Barcelona Ii era foarte rau
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero este unul dintre cei mai dezamăgiți oameni din lume din cauza despărțirii dintre Lionel Messi și FC Barcelona. Atacantul în vârstă de 33 de ani a lăsat-o pe Manchester City pentru a juca pe Camp nou alături de bunul său prieten.

Kun a aflat însă vestea care a luat prin surprindere întreaga planetă. Messi nu și-a putut prelungi înțelegerea cu echipa de pe Camp Nou și a trebuit să plece din Catalunia după 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Purtătorul tricoului cu numărul 19 din echipa „extratereștrilor” a mers imediat la amicul său, care nu se afla deloc într-o stare grozavă.

Lionel Messi s-a simțit rău în ziua în care a aflat că pleacă de la Barcelona. Kun Aguero a povestit totul

A fost un moment șocant. Îi era foarte rău. Când am aflat, nu mi-a venit să cred. În acea sâmbătă am mers la el acasă să-i fac o vizită.

ADVERTISEMENT

Apoi, pentru că așa e personalitatea mea, am încercat să-l fac să uite ce s-a întâmplat, din moment ce nu l-am văzut deloc bine.

 Mi-am dat seama că e cu capul în altă parte și am încercat să-l distrag. I-am povestit despre echipa mea de Esports și despre lucrurile pe care le făceam”, a declarat Sergio Aguero, într-un interviu pentru El Pais.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a rămas la Barcelona după plecarea lui Messi, dar nu a apucat să debuteze încă în tricoul blaugrana. Vârful este însă apt de joc pentru următoarea partidă a catalanilor din campionat, cu Valencia. Meciul se joacă pe Camp Nou, duminică, de la ora 22:00.

Aguero, care a venit gratis de la City la Barcelona, a fost indisponibil din cauza unei rupturi musculare. Presa din Spania consideră însă că atacantul este de mult refăcut și că ezită să revină pe terenul de joc.

ADVERTISEMENT

Primul meci al lui Aguero la Barca a fost unul amical

Kun Aguero a purtat tricoul „extraterestru” pentru prima dată într-un meci de verificare, disputat miercuri, 13 octombrie. Barca și-a măsurat forțele cu UE Cornella, din a treia ligă spaniolă. Argentinianul a intrat pe teren timp de jumătate de oră și chiar a reușit să înscrie un gol.

Amicalul s-a încheiat nedecis, scor 2-2, cealaltă reușită aparținându-i brazilianului Philipp Coutinho

Miercuri, Barcelona a desfășurat un meci amical fără spectatori, contra formației UE Cornella, aflată în al treilea eșalon spaniol. Ronald Koeman i-a acordat lui Aguero 30 de minute în tricoul noii sale echipe, suficient pentru vârf să marcheze și primul său gol în culorile blaugrana.

ADVERTISEMENT